Αυτοί είναι οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα σετ με πλαστοζυμαράκια Play-Doh

Δείτε αν και το δικό σας όνομα είναι ανάμεσα σε αυτά των τυχερών.

Αυτοί είναι οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα σετ με πλαστοζυμαράκια Play-Doh

Τα ονόματα των τυχερών που κέρδισαν ένα από τα μοναδικά σετ με πλαστοζυμαράκια της Play-Doh είναι:

  • Ιωάννα Φωτοπούλου
  • Γιώργος Μαχαιρίδης
  • Σοφια Γεωργακοπουλου

Πώς τα πλαστοζυμαράκια προετοιμάζουν τα μικρά μας;

Οι λόγοι για τους οποίους μαμάδες και παιδιά λατρεύουν τα πλαστοζυμαράκια της Play-Doh, δεν είναι μόνο το γεγονός πως είναι άκρως διασκεδαστικά, απόλυτα ασφαλή, έχουν υπέροχη μυρωδιά και είναι εξαιρετικά εύχρηστα και μαλακά, ακόμη και για παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά το ότι μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού, βοηθάνε τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους, να γίνουν πιο κοινωνικά και να εξασκήσουν το μυαλό τους σε μία λίγο πιο μαθηματική σκέψη. Πιο συγκεκριμένα, τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν δικές τους συνθήκες και να «χτίσουν» με τη φαντασία τους και τη βοήθεια των Play-Doh τις δικές τους πρωτότυπες αφηγήσεις.

playdoh 3

Με άλλα λόγια, αφού πρώτα δημιουργήσουν έναν δικό τους κόσμο, έπειτα μπαίνουν στον ρόλο που εκείνα επιθυμούν, αυτόν του μανάβη, του οδοντίατρου, του ζαχαροπλάστη. Σε αυτό το σημείο, εμείς οι γονείς αποκτούμε πιο ενεργό ρόλο, παίζοντας και συνομιλώντας μαζί τους, συστήνοντάς τους νέες λέξεις, βασικές μαθηματικές έννοιες όπως τα γεωμετρικά σχήματα και η καταμέτρηση, δίνοντάς τους ώθηση να εξελίξουν τη σκέψη ή την ιστορία που έχουν στο μυαλό τους. Επιπλέον, η επαφή των παιδιών με το υλικό, το ζύμωμα και το πλάσιμο, τα βοηθά να διοχετεύσουν την αστείρευτη ενέργειά τους με δημιουργικούς τρόπους, τελειοποιώντας ταυτόχρονα κινητικές λειτουργίες που περιλαμβάνουν τους μύες των χεριών, ώστε να είναι προετοιμασμένα για τη στιγμή που θα χρειαστεί να πιάσουν το μολύβι για να σχηματίσουν τις πρώτες τους λέξεις.

Με αφορμή την Back to School περίοδο που διανύουμε και μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, αγοράζοντας παιχνίδια Play-Dop αξίας 11,99 ευρώ και άνω, παίρνεις δώρο τέσσερα βαζάκια των 112 γραμμαρίων (η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα καταστήματα που πουλάνε παιχνίδια).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved