Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά ζωάκια σε απολαυστικά στιγμιότυπα

Οι φωτογραφίες του Ossi Saarinen κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Φωτογράφος απαθανατίζει μωρά ζωάκια σε απολαυστικά στιγμιότυπα

Ο Ossi Saarinen είναι ένας νεαρός και πολύ ταλαντούχος φωτογράφος από την Φινλανδία, ο οποίος εξειδικεύεται στη φωτογράφιση άγριων ζώων. Αυτό που απολαμβάνει ακόμα περισσότερο ωστόσο, είναι να απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό ζώα στην πολύ νεαρή τους ηλικία, αναδεικνύοντας έτσι μέσα από τις φωτογραφίες του το αθώο βλέμμα τους και την ενδιαφέρουσα συμπεριφορά τους.

Την περασμένη άνοιξη, την εποχή δηλαδή που τα περισσότερα ζώα έχουν ήδη γεννήσει, ο Ossi έκανε την έρευνά του και βρήκε διάφορα μέρη όπου μένουν ζώα με την οικογένειά τους. Η γνώσεις τους πάνω στα πανίδα σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του στην φωτογράφιση της άγριας φύσης, είχαν σαν αποτέλεσμα τις υπέροχες φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω gallery.

O Ossi καταφέρνει να απαθανατίσει γλυκά και ταυτόχρονα αστεία στιγμιότυπα με πρωταγωνιστές μικρά ζωάκια, όπως αλεπούδες, κουκουβάγιες, σκίουροι και ελάφια. Ο φωτογράφος βέβαια, πάντα φρόντιζε να τηρεί τις αποστάσεις ώστε να μην διαταράξει την ηρεμία τους.

Το συγκεκριμένο project ήταν αρκετά απαιτητικό καθώς σε πολλές περιπτώσεις ο καλλιτέχνης χρειάστηκε να μείνει σε ένα σημείο για ώρες προκειμένου να πετύχει τη λήψη που ήθελε. Όπως και να έχει οι φωτογραφίες του, αποδεικνύουν ότι άξιζε και με το παραπάνω!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @soosseli

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved