Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε μοναδικά σετ με πλαστοζυμαράκια από την Play-Doh!

Πλησιάζοντας προς το τέλος του φετινού καλοκαιριού, η ανάγκη μας να περάσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με τα μικρά μας, αυξάνεται! 

Όπου να ‘ναι τα σχολεία θα ανοίξουν, τα παιδιά θα επιστρέψουν στα θρανία και εμείς στη ρουτίνα του γραφείου, οπότε ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε για να χαρούμε ο ένας την παρέα του άλλου, είναι κάπως περιορισμένος. Γιατί, λοιπόν, να μην τον επενδύσουμε σε δημιουργικές και πρωτότυπες δραστηριότητες, οι οποίες όχι μόνο θα μας φέρουν πιο κοντά, αλλά συγχρόνως θα εξασκούν και τις δεξιότητες των μικρών μας;

Δίνοντας σχήμα και χρώμα στη φαντασία τους

Ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερος και πιο διασκεδαστικός τρόπος να τα προετοιμάσουμε για την επιστροφή τους στο σχολείο, από το να χαρούμε στιγμές ατελείωτου παιχνιδιού, μέσω του οποίου το παιδιά θα βάλουν μπρος τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, ενώ συγχρόνως θα αναπτύσουν σημαντικές κινητικές και κοινωνικές δεξιότητες. Εάν αναρωτιέσαι ποιο είναι το παιχνίδι που προσφέρει τόσα οφέλη στα παιδιά και τόση χαρά στους γονείς, τότε τα λατρεμένα -από μικρούς και μεγάλους- πλαστοζυμαράκια Play-Doh, είναι η απάντηση που ψάχνεις!

Το αγαπημένο και διαχρονικό παιχνίδι, αποτελεί μία ακατέργαστη και εύπλαστη πρώτη ύλη για τα μικρά μας, μέσω του οποίου έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ιδέες τους, να δώσουν σχήμα στους δικούς τους φανταστικούς κόσμους!



Εάν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στο μικρό σου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής του χρονιάς, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας, ο οποίος θα διαρκέσει από την Τετάρτη 02 Σεπτέμβριου έως και τη Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία στη φόρμα που ακολουθεί και ίσως να είσαι εσύ, μία από τις τρεις τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν ένα από τα μοναδικά σετ της Play-Doh, το Cash Register, το Frozen Treats ή το Shape ‘n Slice.

Πώς τα πλαστοζυμαράκια προετοιμάζουν τα μικρά μας;

Οι λόγοι για τους οποίους μαμάδες και παιδιά λατρεύουν τα πλαστοζυμαράκια της Play-Doh, δεν είναι μόνο το γεγονός πως είναι άκρως διασκεδαστικά, απόλυτα ασφαλή, έχουν υπέροχη μυρωδιά και είναι εξαιρετικά εύχρηστα και μαλακά, ακόμη και για παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά το ότι μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού, βοηθάνε τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους, να γίνουν πιο κοινωνικά και να εξασκήσουν το μυαλό τους σε μία λίγο πιο μαθηματική σκέψη. Πιο συγκεκριμένα, τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν δικές τους συνθήκες και να «χτίσουν» με τη φαντασία τους και τη βοήθεια των Play-Doh τις δικές τους πρωτότυπες αφηγήσεις.



Με άλλα λόγια, αφού πρώτα δημιουργήσουν έναν δικό τους κόσμο, έπειτα μπαίνουν στον ρόλο που εκείνα επιθυμούν, αυτόν του μανάβη, του οδοντίατρου, του ζαχαροπλάστη. Σε αυτό το σημείο, εμείς οι γονείς αποκτούμε πιο ενεργό ρόλο, παίζοντας και συνομιλώντας μαζί τους, συστήνοντάς τους νέες λέξεις, βασικές μαθηματικές έννοιες όπως τα γεωμετρικά σχήματα και η καταμέτρηση, δίνοντάς τους ώθηση να εξελίξουν τη σκέψη ή την ιστορία που έχουν στο μυαλό τους. Επιπλέον, η επαφή των παιδιών με το υλικό, το ζύμωμα και το πλάσιμο, τα βοηθά να διοχετεύσουν την αστείρευτη ενέργειά τους με δημιουργικούς τρόπους, τελειοποιώντας ταυτόχρονα κινητικές λειτουργίες που περιλαμβάνουν τους μύες των χεριών, ώστε να είναι προετοιμασμένα για τη στιγμή που θα χρειαστεί να πιάσουν το μολύβι για να σχηματίσουν τις πρώτες τους λέξεις.

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Η μέρα που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς δεν αργεί. Πάρε σήμερα κιόλας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας και κέρδισε απίθανα σετ της Play-Doh. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως με αφορμή την Back to School περίοδο που διανύουμε και μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, αγοράζοντας παιχνίδια Play-Dop αξίας 11,99 ευρώ και άνω, παίρνεις δώρο τέσσερα βαζάκια των 112 γραμμαρίων (η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα καταστήματα που πουλάνε παιχνίδια).
Σου ευχόμαστε ολόψυχα, καλή τύχη!

Δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved