«Καλό μήνα με χαμόγελα!» - Η απίστευτη φώτο του Σάκη Ρουβά με τον Απόλλωνα

Η νέα φωτογραφία του Σάκη με τον μικρό Απόλλωνα!

«Καλό μήνα με χαμόγελα!» - Η απίστευτη φώτο του Σάκη Ρουβά με τον Απόλλωνα

Καλοκαιρινές οικογενειακές στιγμές ευτυχίας, ζουν από τον Ιούλιο ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παρέα με τα τέσσερα παιδιά τους, την 11χρονη Αναστασία, τον 8χρονο Αλέξανδρο, την 7χρονη Αριάδνη και τον 4χρονο Απόλλωνα.

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, η ευτυχισμένη οικογένεια βρέθηκε στη Σχοινούσα των Κυκλάδων και έπειτα επισκέφθηκαν για λίγο και το νησί του Σάκη Ρουβά, Κέρκυρα, για να κλείσουν ευχάριστα τις όμορφες αυτές διακοπές τους, πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους οι ίδιοι και στις σχολικές τους υποχρεώσεις τα παιδιά τους.

Τώρα πια η οικογένεια βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμάζεται για τη νέα σχολική χρονιά.

Θέλοντας η Κάτια Ζυγούλη να ευχηθεί «Καλό μηνα» στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε μια εκπληκτική φωτογραφία με τον Σάκη και τον μικρό Απόλλωνα, συνοδεύοντάς τη με το παρακάτω σχόλιο:

«Καλό μήνα με χαμόγελα!
Πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανεβάζουμε όλοι κάθε πρώτη του μήνα μια φωτογραφία με χαμόγελα; Και μόνο με τις προσπάθειες να βγει καλή η selfie θα μας έχει κολλήσει αυτόματα το χαμόγελο για όλη την μέρα!»

sakis rouvas apollonas 3

Απόλλωνας Ρουβάς - Όλα όσα ξέρουμε για εκείνον

Ο Απόλλωνας είναι ο βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά. Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 2016 και βαφτίστηκε σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά! Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη εκεί όπου είχε τελεστεί και ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού έχει μεγαλώσει αρκετά, καθημερινά γεμίζει με στιγμές χαράς και ευτυχίας την οικογένειά του και το απίστευτο χαμόγελό του έκανε τη μαμά Κάτια να δημοσιεύσει ακόμη μια εκπληκτική φωτογραφία του με τον μπαμπά του.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε όλες τις καλοκαιρινές φωτογραφίες του, έτσι όπως τις δημοσίευσαν οι γονείς του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved