Τα πιο ξεχωριστά πάρτι των celebrities

Μπορεί να είναι λίγο εξωπραγματικά τα ποσά που χαλάνε οι celebrities για τέτοιες περιπτώσεις, όμως σίγουρα μπορείτε να πάρετε ιδέες για το κατάλληλο πάρτι για το παιδί σας.

Τα πιο ξεχωριστά πάρτι των celebrities

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε από την πιο φωτογραφημένη πιτσιρίκα της σόουμπιζ. Ένα από τα πιο ξεχωριστά πάρτι που έκαναν στη Suri Cruise οι γονείς της, Tom Cruise και Katie Holmes, ήταν αυτό όταν η μικρή ήταν 2 ετών. Το θέμα του πάρτι ήταν πεταλούδες. Τα παιδιά ήταν ντυμένα σαν πεταλούδες, η τούρτα ήταν πολύχρωμη σε σχήμα πεταλούδας, ενώ στη διάρκεια του υπήρχε ένα κυνήγι θησαυρού. Πέρα από την τούρτα μοιράστηκαν και τα γνωστά Cupcakes τα οποία λατρεύουν τα παιδιά.

Ξεχωριστό είναι και το πάρτι που έκαναν η Gwen Stefani και ο Gavin Rossdale για το γιο τους Kingston, όταν έκλεισε τα 4. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν το ποσό που ξόδεψαν ξεπέρασε τα 15.000 δολάρια. Στο σπίτι υπήρχε ένα φουσκωτό κάστρο για να μπαινοβγαίνουν και να παίζουν τα παιδιά. Επίσης είχε κληθεί και ένας κλόουν ο οποίος έφτιαχνε μπαλόνια σε διάφορα σχήματα και ένας entertainer ο οποίος ζωγράφιζε διάφορα σχέδια στα πρόσωπα των παιδιών. Για φαγητό τα παιδιά είχαν τις τελειότερες λιχουδιές. Μικρά χοτ ντογκ, τάκος, quesadillas, πατάτες, μικρά burgers και sticks από κοτόπουλο.

H Apple Martin όσο πάει και μεγαλώνει και οι απαιτήσεις της επίσης. Πριν μερικούς μήνες στα γενέθλια της ήθελε να περάσει τη μέρα της με ζωάκια. Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin της έφεραν τα ζώα στο σπίτι, αλλά για εσάς, μια βόλτα στο Αττικό Πάρκο θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα για να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας.

«Ήθελε ένα μίνι ζωολογικό κήπο. Πίστευα ότι αν της έφερνα κανένα - δυο λαγουδάκια, ή κάποιο άλλο μικρό ζώο θα την ικανοποιούσε, αλλά τελικά καταλήξαμε ακόμη και σε πόνυ και σε κατσίκες, μια ταραντούλα και άλλα περίεργα», είπε η ηθοποιός.

Το πάρτι που έκαναν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt πριν από δύο χρόνια για την Shiloh μας μαθαίνει ότι πρέπει να κοιτάμε πρώτα τι αρέσει πολύ στα παιδιά μας. Η Shiloh είναι αγοροκόριτσο και συχνά η Angelina Jolie έχει αντιμετωπίσει κριτική για τον τρόπο που την ντύνει. Το πάρτι που της έκανε ήταν λίγο πιο αγορίστικο. Το θέμα ήταν στρατιωτικό, με παιχνίδια της ψεύτικα όπλα, μπότες και δώρο ένα νέο κρεβάτι που έμοιαζε με διαστημόπλοιο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved