Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen

Έγκυος για τρίτη φορά και μάλιστα φυσιολογικά!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen

Όπως έγινε γνωστό την τελευταία εβδομάδα η Chrissy Teigen και ο John Legend θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το νέο μουσικό βίντεο του John Legend, «Wild», που βασικά γιορτάζουν την αγάπη τους.



Το 2018 σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People, η Teigen είχε εξηγήσει ότι τόσο ο Miles όσο και η Luna ήρθαν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης και πως υπήρχαν ακόμη γονιμοποιημένα έμβρυα. Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι ο Miles και η Luna γονιμοποιήθηκαν την ίδια στιγμή.

Και ενώ η ίδια έλεγε ότι θα ήταν υπέροχο να κατάφερνε να μείνει έγκυος, χωρίς τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η έκπληξή της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά

«Όταν παρατάς τις προσπάθειες, η ζωή μπορεί να σε εκπλήξει!».

Όταν το νέο μουσικό βίντεο του John Legend, βγήκε στο YouTube, οι θαυμαστές τους σοκαρίστηκαν όταν είδαν την τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen να αποκαλύπτεται στο τέλος.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα κατάφερνα να μείνω έγκυος, φυσιολογικά!», σχολίασε στο Twitter, θυμίζοντας στους θαυμαστές της ότι η Luna και ο Miles ήρθαν στον κόσμο με εξωσωματική.


https://www.instagram.com/p/CDfii-ZpRMD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν μια επιλογή για εμάς. Πολύ δύσκολα, αποκτήσαμε δύο μικρά και πανέμορφα τερατάκια. Σας το υπόσχομαι. Ποτε, ποτε, ποτε, ποτέ, δεν πίστευα ότι μπορώ», συνέχισε.

Για πολλά χρόνια η ίδια έκανε κάθε μήνα τεστ εγκυμοσύνης. Έκανε ένα πριν την αφαίρεση του στήθους της, βγήκε αρνητικό και τον επόμενο μήνα έπρεπε να κάνει το επόμενο. «Για πολλά χρόνια έκανα κάθε μήνα ένα τεστ και προσευχόμουν κάποια στιγμή να το δω θετικό. Απλά το ευχόμουν. Ποτέ δεν είχα δει ένα θετικό τεστ!».

Το πρωί που το album του John Legend, βγήκε στον αέρα έπρεπε να εμφανιστεί στην εκπομπή «Good Morning America» για να το παρουσιάσει, και η Teigen ξύπνησε νωρίς μαζί του. «Ξύπνησα μαζί με τον άνδρα μου και σκέφτηκα, "πρέπει να κάνω το μηνιαίο μου τεστ για να απογοητευτώ"... και τότε ήταν που το τεστ βγήκε... θετικό!».


https://www.instagram.com/p/CDAkkYeJB5f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η υπογονιμότητα είναι σκληρή και αυτό που συνέβη στην Teigen δεν συμβαίνει συχνά σε κάποια γυναίκα. Όμως, είναι και ένα παράδειγμα που δείχνει σε κάθε γυναίκα ότι δεν πρέπει να τα παρατάει ό,τι και αν γίνεται. Θα πρέπει να ελπίζει, να προσπαθεί και να επιμένει.

Δείτε όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved