Ο γιος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας απολαμβάνει τις πρώτες του βουτιές

Η γλυκιά τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Οκτώβρη και απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό της. 

Ο γιος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας απολαμβάνει τις πρώτες του βουτιές

Είναι γλυκιά, όμορφη με αγγελική φωνή και λαμπερή προσωπικότητα. Τα τραγούδια της όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και το ταλέντο της στην ερμηνεία αλλά και τη σύνθεση τραγουδιών, την έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Εκτός όμως από ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, αυτή η γυναίκα είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά. Ο γιος της γεννήθηκε στις 04 Οκτωβρίου του 2019 και έκτοτε της έχει πάρει τα μυαλά! Οι φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας, είναι η μία καλύτερη από την άλλη και ο μόλις λίγων μηνών μπέμπης κλέβει φυσικά την παράσταση.

mpaltatzi 2

Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή. Η γλυκιά μαμά απολαμβάνει τους πρώτους μήνες με το μωρό της και από ότι φαίνεται η μητρότητα της πάει πολύ. Πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί, τόσο στο σπίτι, όσο και στις διακοπές τους.

Ο μικρός Κάρολος απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και οι φωτογραφίες του στο Instagram της μαμάς του, είναι άκρως απολαυστικές. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved