Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Κοιμούνται με τον γιο τους στο κρεβάτι (pics)

Η τρυφερή φωτογραφία που πόσταρε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Κοιμούνται με τον γιο τους στο κρεβάτι (pics)

Ο Γιώργος Χρανιώτης απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το ρόλο του μπαμπά.

Από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του, είναι συνεχώς δίπλα στο πλευρό της Γεωργίας Αβασκαντήρα για να τη βοηθήσει όσο μπορεί. Από τις πιο ζόρικες στιγμές είναι σίγουρα οι μέρες που το μωρό δεν κοιμάται και μένουν ξάγρυπνοι για ώρες.

Μάλιστα είχαν ποστάρει μια φωτογραφία στην οποία ήταν και οι δύο άυπνοι, κρατούσαν το μωρό αγκαλιά και παρότρυναν τον κόσμο να …κοιμηθεί : « Εσείς που μπορείτε…παρακαλώ κοιμηθείτε».

avaskadira

Πριν από μερικές ώρες ο Γιώργος Χρανιώτης, που είναι πολύ ενεργός στα social media, δημοσίευσε σε insta story μια νέα φωτογραφία που είναι και οι τρεις τους στο κρεβάτι. Ο μπαμπάς μόλις έχει ξυπνήσει ενώ το μωρό και η μαμά κοιμούνται. Προφανώς ήταν μια καλύτερη νύχτα από τις προηγούμενες...

xrasniotis

Για το ζευγάρι οι φετινές διακοπές στο Πόρτο Χέλι δεν θυμίζουν σε τίποτα των προηγούμενων χρόνων. Όπως όμως έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης στο λογαριασμό του στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/CDjUASWBQxO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτή νομίζω θα ναι στην μνήμη μου η πρώτη μου φωτογραφία διακοπών, με τον γιο μου.Σίγουρα δεν ήταν οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές μου (η πατρική μου ανησυχία ήταν πολλές φορές υπερβολική)αλλά ήταν οι πιο συγκινητικές.Δύσκολο καλοκαίρι του 2020,δεν σου κάνω την χάρη να σε σιχαθώ.Κι ο λόγος είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι έχω εσένα να με κοιτάζεις.Σ ευχαριστώ #summer2020 #son #holdingyou #mybaby #mylife #mylove».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved