Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και μετά έκανε αφαίρεση 27 ινομυωμάτων

Η Μια εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να καταπολεμήσει τα ινομυώματα τα οποία εμφανίζει ο οργανισμός της. Είχε ήδη αφαιρέσει 9 όγκους και είχε «καθαρίσει», ωστόσο ξανά εμφανιστήκαν και μάλιστα αρκετά γρήγορα.

Η Μια έχει ήδη δυο παιδία 23 και 27 ετών, είχε όμως την επιθυμία για ακόμα ένα μωρό.

Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και μετά έκανε αφαίρεση 27 ινομυωμάτων

Οι γιατροί της είχαν πει πως θα ήταν πολύ δύσκολο καθώς η εγκυμοσύνη βοηθάει στο να αναπτυχθούν ακόμα γρηγορότερα τα ινομυώματα. Η ίδια θέλησε να το ρισκάρει και όπως λέει κατάφερε να μείνει έγκυος σχετικά εύκολα. Η εγκυμοσύνη πήγε καλά, αν εξαιρέσει κανείς τις αιμορραγίες που είχε εξαιτίας των ινομυωμάτων. Τελικά όμως όλα κατέληξαν καλά και γέννησε ένα υγιές αγοράκι βάρους 3,200 kg και 50 εκ ύψος.

Η Μία θέλησε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της, γιατί θέλει να στείλει μήνυμα σε όσες γυναίκες υποφέρουν από ινομυώματα, ότι αν βρουν ένα καλό γιατρό τότε μπορούν μαζί να ξεπεράσουν κάθε πρόβλημα.

Μετά τον τοκετό η γυναίκα αφαίρεσε 27 όγκους εκ των οποίων ο ένας ήταν μάλιστα 8 ίντσες δηλαδή περίπου στο μέγεθος της μήτρας. Όπως λέει ο γιατρός της, τα ινομυώματα ξεκίνησαν σαν μικρά εξογκώματα και αναπτύχτηκαν αρκετά γρήγορα λόγο της εγκυμοσύνης. Κατά την διάρκεια επίσης της περιόδου μιας γυναίκας αναπτύσσονται και σταματάνε με την λήξη της περιόδου ή με την εμμηνόπαυση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved