Χριστίνα Αλούπη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στη Χαλκιδική

Είναι τόσο ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Χριστίνα Αλούπη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στη Χαλκιδική

Στην αγαπημένη της Χαλκιδική απολαμβάνει εδώ και μερικές μέρες τις διακοπές με την οικογένειά της, η Χριστίνα Αλούπη.

Από την ημέρα που έφτασε στη χώρα μας, δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες σχολιάζοντας πόσο χαρούμενη είναι που κατάφεραν να έρθουν τελικά στην Ελλάδα οικογενειακώς.

«Μετά από 107 μέρες καραντίνα και 137 μέρες social distancing στην Αμερική, το να μπορώ να ζήσω μια σχετικά φυσιολογική ζωή είναι θείο δώρο για μένα και η ευγνωμοσύνη που νιώθω μέσα μου δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια...

Γι’αυτό δεν μπορώ να ακούω γκρίνιες για μια μάσκα που πρέπει να φοράμε σε κλειστούς χώρους. Εγώ την φόρεσα 24 ωρες συνεχόμενα για να φτάσω Ελλάδα και μια χαρά ήμουν.


https://www.instagram.com/p/CDdy56mhW3E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προσέχετε και εδώ, για να μην γίνει και η Ελλάδα Αμερική και δεν ξέρουμε από που να το μαζέψουμε μετά. Όλοι υποφέρουμε, όλες οι χώρες, όλοι οι λαοί. Το θέμα είναι ποιος θα το περάσει όλο αυτό έστω και λίγο πιο ανώδυνα. Να μας ακούτε και εμάς που περάσαμε τα χειρότερα σε μια χώρα υπερσύγχρονη-υπερδύναμη?? (και καλά) που κατήντησε ο περίγελος όλου του πλανήτη» σχολίασε χαρακτηριστικά σε ένα από τα ποστ της.

Η Χριστίνα Αλούπη μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι #not περιέγραψε την κατάσταση που επικραεί στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω κορονοϊού, τονίζοντας ότι έχει ξεφύγει και ότι τα θύματα είναι πάρα πολλά. Δήλωσε πολύ χαρούμενη που είναι επιτέλους στην Ελλάδα αν και όπως είπε εξακολουθεί κι εδώ να προσέχει πολύ.

Προς το παρόν πάντως δεν χορταίνει τη θάλασσα , τον ήλιο και παιχνίδια στην παραλία με τους γιους της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα από τις διακοπές της στη Χαλκιδική.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved