Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ 2: Παγκόσμια Περιοδεία»!

Όσες από εμάς γεννήθηκαν πριν τις αρχές των 80’s, σίγουρα μεγάλωσαν και θυμούνται ακόμη σειρές όπως «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι», τη ζαβολιάρα Κάντυ-Κάντυ, τον Νιλς Χόλγκερσον που ταξίδευε καβάλα σε αγριόχηνες, τον Σπορ Μπίλι και την παντοδύναμη ομάδα των Thundercats.

Αντίστοιχα, υπήρχαν και παιχνίδια που «σφράγισαν» τη δεδομένη εποχή και μας γεμίζουν μέχρι σήμερα νοσταλγία, όπως η ηλεκτρονική κονσόλα ATARI, το επιτραπέζιο ΣΚΟΡ 4, «Ο φωτεινός παντογνώστης», η Παταπούφα και ο Φασουλέτος. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, κανένας ήρωας και κανένα παιχνίδι δεν κατάφερε να αγαπηθεί περισσότερο από τους Ευχούληδες, τα μικροσκοπικά ανθρωπάκια με τη χρωματιστή τούφα για μαλλιά και τα λαμπερά μεγάλα μάτια, που όλοι μαζεύαμε μανιωδώς και έκτοτε «τρύπωσαν» στην καρδιά μας!

Τι κι αν έχουν περάσει δεκαετίες από τότε και πλέον εμείς, τα παιδιά των ένδοξων 80’s έχουμε αποκτήσει δικά μας παιδιά; Οι Ευχούληδες επανέρχονται στις ζωές μας, αυτή τη φορά μέσω της μεγάλης οθόνης, αποκτούν κίνηση, φωνή και πραγματοποιούν την πρώτη τους… τουρ, με το μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Tulip Entertainment την Πέμπτη 13 Αυγούστου. Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού με αφορμή την επανένωσή μας με τους Ευχούληδες, το Mothersblog.gr κληρώνει συλλεκτικά δώρα για μικρούς και μεγάλους!

Λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram, ο οποίος θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ίσως να είσαι εσύ μία από τις 20 τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν ένα μοναδικό δώρο, δηλαδή ένα στυλό με Ευχούλη στην κορυφή, ένα πακέτο μοναδικά αυτοκόλλητα με τους αγαπημένους μας ήρωες, ένα παιδικό μπλουζάκι ή μία tote bag! Για να συμμετέχεις, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow @mothersbloggr και @TULIP.entertainment.gr
  2. Κάνε mention στα σχόλια δύο φίλες σου


Λίγα λόγια για την ταινία

Η νέα φαντασμαγορική και άκρως… μουσικοχορευτική ταινία των Ευχούληδων, θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 13 Αυγούστου από την Tulip Entertainment, και δεν πρέπει εσύ και το μικρό σου να την χάσετε με τίποτα! Πρόκειται για μία διασκεδαστική περιπέτεια «πλημμυρισμένη» χρώμα και μουσική, με πρωταγωνιστές την Πόπη και τον Μπράντς, οι οποίοι ανακαλύπτουν απρόσμενα, πως η φυλή τους είναι μόνο μία από τις έξι φυλές Ευχούληδων που υπάρχουν στον κόσμο!

Όλες τους βρίσκονται διασκορπισμένες σε διαφορετικές τοποθεσίες και ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, φανκ, κάντρι, τέκνο, κλασική, ποπ και ροκ. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως, είναι πως ένα μέλος από την αριστοκρατία του σκληρού ροκ, δηλαδή η βασίλισσα Μπάρμπ, θέλει να καταστρέψει τα υπόλοιπα είδη με τη βοήθεια του πατέρα της, και να επιβάλλει σε όλους την παντοδύναμη κυριαρχία του ροκ. Άραγε η Πόπη και ο Μπράντς θα καταφέρουν να ενώσουν τις υπόλοιπες φυλές και να σταματήσουν το μοχθηρό της σχέδιο; Θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες! Προς το παρόν, ας πάρουμε μία σύντομη «γεύση» από το ξεσηκωτικό τρέιλερ!



Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved