Νίκη Κεραμέως: Η selfie με τον γιο της φορώντας μάσκα - Δείτε τους

Η Νίκη Κεραμέως φωτογραφίζεται με τον τετράχρονο γιο της και στέλνει το δικό της μήνυμα προστασίας από τον κορονοϊό. 

Νίκη Κεραμέως: Η selfie με τον γιο της φορώντας μάσκα - Δείτε τους

Η Νίκη Κεραμέως μπορεί να είναι μία δραστήρια γυναίκα στην πολιτική σκηνή, δεν παύει όμως να είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά. Με τον σύζυγό της Δημήτρη Λουκά έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον τετράχρονο Λουκά και τον μικρό Κωνσταντίνο ο οποίος πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του.

Χθες, η Νίκη Κεραμέως με μία φωτογραφία με τον μεγάλο της γιο, έστειλε το δικό της μήνυμα για την αναγκαιότητα όλων να προσέχουμε και να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Η πολιτικός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον γιο της φορώντας μάσκα τονίζοντας έτσι για ακόμη μία φορά τη σημαντικότητα της χρήσης μάσκας στην καθημερινότητά μας. Για τον μικρό Λουκά, η Νίκη Κεραμέως επέλεξε μία παιδική μάσκα με αυτοκινητάκια και λεωφορεία, ενώ για την ίδια μία μάσκα με πολλά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια.


https://www.instagram.com/p/CDYio_HJxzB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Υπουργός Παιδείας καθημερινά μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα υπουργικά της καθήκοντα και στην οικογένειά της και δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που έχει ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με τους γιους της. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved