Η βαλίτσα των διακοπών: Τα outfits που μας προσφέρουν αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή

Με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» όλο και πιο ψηλά μέρα τη μέρα, ο χρόνος για τις επερχόμενες καλοκαιρινές διακοπές μετράει πλέον αντίστροφα.

Η βαλίτσα των διακοπών: Τα outfits που μας προσφέρουν αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή

Οι συζητήσεις με την παρέα για τον φετινό προορισμό, το κατάλυμα, τις άδειες από το γραφείο, έχουν πάρει κυριολεκτικά «φωτιά», ενώ όπως όλα δείχνουν, οι επόμενοι «καυτοί» μήνες, προμηνύονται πολλά υποσχόμενοι!

Γιατί, λοιπόν, να μην τους χαρούμε στο έπακρο; Γιατί να μην βάλουμε για λίγο τη φωνούλα της ανασφάλειας στη σίγαση, ώστε να ακούσουμε τον χτύπο που κάνει η καρδιά μας, όταν ονειρεύεται δροσερά μακροβούτια, μεσημεριανές σιέστες σε πολύχρωμες αιώρες υπό τον ήχο των κυμάτων; Με άλλα λόγια, μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε στην άκρη περιττές σκέψεις και άγχη που συνδέονται με το βάρος ή το σώμα μας και να βγάλουμε προς τα έξω, την πιο αληθινή, natural και συνεπώς, ακαταμάχητη πλευρά του εαυτού μας;

Αν αναρωτιέσαι που βρίσκεται αυτό το «κομμάτι» σου, η ντουλάπα σου είναι το μέρος που πρέπει να κοιτάξεις ΑSAP. Διότι εκεί υπάρχουν όλα τα καλοκαιρινά outfits που ανεξάρτητα από τα κιλά ή τον σωματότυπό σου, αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών. Τα must ρούχα και αξεσουάρ που θα σε συντροφεύσουν με αυτοπεποίθηση κάθε όμορφη καλοκαιρινή στιγμή: Από τα ηλιόλουστα πρωινά στη θάλασσα μέχρι τις βραδινές εξόδους στα λιθόστρωτα καλντερίμια του νησιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved