Καλοκαιρινά tips προστασίας για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Καλοκαιρινά tips προστασίας για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ελπίζω να σας πετυχαίνω υγιείς και να έχετε ήδη μπει σε mood διακοπών! Αν δε έχετε ήδη φύγει σε διακοπές εύχομαι να πάτε γρήγορα έστω και λίγες μέρες να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε !

Το χρειαζόμαστε άλλωστε μετά από ένα δύσκολο χειμώνα που μας δοκίμασε αλλά παράλληλα μας δίδαξε το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε με την υγεία τη δική μας και των αγαπημένων μας. Να προστατεύουμε όχι μόνο τον εσωτερικό μας οργανισμό για να μην κολλήσουμε αλλά και την επιδερμίδα μας.

Καθώς το καλοκαίρι είναι μια πολύ όμορφη εποχή που κάνουμε τα μπάνια μας και είμαστε ανέμελες , ξεχνάμε μερικές φορές ή δε δίνουμε και τόση σημασία στην προστασία της επιδερμίδας μας και στη σωστή διατροφή που θα μας βοηθήσει να είμαστε ενυδατωμένες !

Είμαι φυσικά εδώ για να σας δώσω τις δικές μου συμβουλές και να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου συνήθειες !

Γενικός κανόνας που ακολουθώ τόσο στη δική μου διατροφή όσο και στης οικογένειας μου είναι να υπάρχουν αρκετά φρούτα και χυμοί κατά τη διάρκεια της ημέρας .

Πολύ βασικό κορίτσια επίσης είναι να καταναλώνουμε τροφές που μας ενυδατώνουν και μας δίνουν τις βιταμίνες που χρειαζόμαστε! Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια φρουτοσαλάτα ή κάποιο smoothie ! Θα σας ενυδατώσει, θα σας δώσει μπόλικη ενέργεια και φυσικά θα διατηρήσετε και τη γραμμή σας! Με τον Ιασονάκο κάθε πρωί φτιάχνουμε «δυναμωτικό» χυμό όπως το λέω εγώ και πραγματικά το απολαμβάνει!

apolamvanei

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved