Τα Minions και ο Gru στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό (vid)

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι πρωταγωνιστές από την αγαπημένη ταινία Minions, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα υπέροχο βίντεο για τα παιδιά.

Τα Minions και ο Gru στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό (vid)

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες από την καραντίνα, ο φόβος του κορονοϊού όμως παραμένει. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Ίδρυμα Ηνωμένων Εθνών και η εταιρεία Illuminations δημιούργησαν μία εκπαιδευτική καμπάνια για την προστασία από τον κορονοϊό αξιοποιώντας την επιτυχημένη παιδική ταινία Μinions.

Οι αγαπημένη ήρωες των παιδιών, τα Minions και ο Απαισιότατος Gru, πρωταγωνιστής του «Despicable Me», μέσα από ένα βίντεο διάρκειας μόλις ενός λεπτού, εξηγούν στα παιδιά πώς θα προστατευτούν από την πανδημία που μαστίζει τους τελευταίους μήνες την υφήλιο. Για το συγκεκριμένο βίντεο έχουν αξιοποιηθεί πλάνα από την ταινία ενώ ακούμε τους ίδιους τους ηθοποιούς που δάνεισαν τη φωνή τους στην ταινία, μεταξύ των οποίων είναι και ο Steve Carrell, να εξηγούν ποια είναι τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει όλοι να τηρούμε για την ασφάλεια τη δική μας, αλλά και των γύρω μας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο πριν από τρεις ημέρες στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 1,3 εκατομμύρια likes και δεκάδες χιλιάδες σχόλια, απόδειξη ότι ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια.

Το βίντεο ανέβηκε για πρώτη φορά στο επίσημο κανάλι YouTube του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τέλη Μαΐου. Απολαύστε το κι εσείς με τα παιδάκια σας παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved