Σαρλίζ Θερόν: Γιατί η ζωή της μοιάζει με «ταινία τρόμου»;

Ο μπαμπάς της ήταν αλκοολικός και η μαμά της τον... σκότωσε.

Σαρλίζ Θερόν: Γιατί η ζωή της μοιάζει με «ταινία τρόμου»;

Η Θερον γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1975 στη Νότια Αφρική. Η οικογένειά της καταγόταν από τους Μπόερς, τους Ολλανδούς που αποίκησαν την περιοχή.

Μεγάλωσε σε μια φάρμα λίγο έξω απ’ το Γιοχάνεσμπουργκ και μητρική της γλώσσα δεν ήταν τα αγγλικά, αλλά τα Αφρικάανς, η διάλεκτος που μιλούν οι λευκοί της Νότιας Αφρική και έχει βάση τα ολλανδικά.

Το όνομά της στα Αφρικάανς προφέρεται «Θρον», αλλά το άλλαξε σε «Θερόν», για να είναι πιο εύκολο για τους Αμερικάνους. Γεννήθηκε είκοσι χρόνια πριν το τέλος του Απαρτχάιντ, το οποίο έζησε από τη μεριά των λευκών που καταπίεζαν τους μαύρους. Δεν υπήρξε ποτέ θύμα του φυλετικού διαχωρισμού, αλλά ήταν θύμα του πατέρα της Τσαρλς, που τελικά τον σκότωσε η μητέρα της μπροστά στα μάτια της.

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν πολύ σοβαρός, αλλά του άρεσε να γελά και απολάμβανε τη ζωή. Είχε όμως μία αρρώστια. Ήταν αλκοολικός», έχει πει κατ' επανάληψη η ηθοποιός, η οποία δεν διστάζει να μιλάει δημόσια για το περιστατικό, κάτι που προφανώς αποτελεί την προσωπική της κάθαρση, ενώ παράλληλα προσπαθεί έτσι να βοηθήσει κι άλλα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να αποδεχθούν αυτό που τους συμβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved