Κόρη ποιανού διάσημου ζευγαριού είναι η όμορφη barista;

Η νεαρή ηθοποιός εξελίσσεται σε αγαπημένη της αμερικάνικης σόουμπιζ.

Κόρη ποιανού διάσημου ζευγαριού είναι η όμορφη barista;

Αν έχει πάρει το μάτι σας την τελευταία ...εμμονή που προβάλλεται στο Netflix, το 13 Reasons Why, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχετε δει τους ηθοποιούς που έχουν επιλεχθεί για τη σειρά.

Η ειλικρινής και πανέμορφη τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του Jay Asher έχει πλαισιωθεί με κυρίως αγνωστους ηθοποιούς, αλλά υπάρχουν και μερικές επλήξεις που κάνουν το κοινό να παραλληρεί.

Μία από αυτές, είναι η όμορφη barista με τα πολλά τατουάζ... Εχετε καταλάβει ποια είναι;

Πρόκειται για την 25χρονη Sosie Bacon, την κόρη του Kevin Bacon και της Kyra Sedgwick.

gh

Ο χαρακτήρας της ειναι ένας από τους αγαπημένους των fan της σειράς και όλοι αναμένουν ήδη την επόμενη δουλειά της, καθώς έγινε γρήγορα μία από τις αγαπημένες του Hollywood.

Kaι για να μην είστε ...αδιαβαστοι, το 13 Reasons Why είναι μία σειρά, το πρώτο season της οποίας αποτελείται από 13 επεισόδια, που κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου 2017. Η υπόθεση εξελίσσεται γύρω από την προσπάθεια ενός μαθητή να συνέλθει μετά την αυτοκτονία της φίλης του, μέχρι που λαμβάνει ένα κουτί με κασέτες που εξηγούν τον λόγο της αυτοκτονίας.

Προοριζόταν για ταινία με πρωταγωνίστρια την Selena Gomez αλλά τελικά κατέληξε στα χέρια των αρμοδίων του Netflix, με την Gomez να τελεί χρέη executive producer. Η σειρά αποθεώνεται από κριτές και κοινό, τόσο για την επιλογή του θέματος όσο και για την επιλογή των ηθοποιών.

γη
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved