Συγκινεί η Paris Jackson με το φιλί στο κεφάλι της καρκινοπαθούς μητέρας της (φωτογραφία)

H Paris Jackson αποφάσισε να μοιραστεί μια τρυφερή στιγμή με τη μητέρα της, η οποία πάσχει από καρκίνο.

Συγκινεί η Paris Jackson με το φιλί στο κεφάλι της καρκινοπαθούς μητέρας της (φωτογραφία)

Η Paris Jackson στηρίζει τη μητέρα της στα δύσκολα και δεν διστάζει να μοιραστεί δημοσίως προσωπικές στιγμές, αλλά και να τονίσει την αγάπη της. Η 18χρονη κόρη του Michael Jackson δημοσίευσε μία φωτογραφια της να φιλάει την μητέρα της στο κεφάλι, με την οποία όπως είναι γνωστό δεν είχαν πάντα κοντινές σχέσεις.

Paris Jackson, Debbie Rowe

Η μαμά της, Debbie Rowe, έχει μόλις ξεκινήσει χημειοθεραπείες, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού, τον Ιούλιο που πέρασε. Η Jackson έγραψε στη φωτογραφία «Ειμαι μαχήτρια, γιατί είναι κι εκείνη. Σ' αγαπώ μαμά».

Η Rowe είναι μητέρα και του Prince Michael και δεν είχε φωτογραφηθεί με κανένα από τα παιδιά της εδώ και χρόνια. Εξάλλου τα παιδιά, μέχρι να ενηλικιωθούν, ήταν υπό την επιμέλεια της γιαγιάς τους Katherine Jackson, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, το 2009 και η μητέρα τους είχε απλώς δικαίωμα να τα επισκέπτεται.

Λιγο μετά τη διάγωση της μητέρας της, η Paris ήρθε κοντά της. Οι φήμες λενε ότι μιλάνε συχνά και ότι η Paris έχει συμπαρασταθεί στη μητέρα της από την αρχή της ασθένειάς της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved