Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη έγινε 5 χρονών και γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι!

Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγγέλη Ταρασιάδη έγινε 5 χρονών και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ!

Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη έγινε 5 χρονών και γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι!

Χθες, Σάββατο, η Ελενα έσβησε τα κεράκια της όμορφης τούρτας της, ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.
Σε ένα πάρτυ που θα της μείνει αξέχαστο γιόρτασε τα γενέθλιά της, η μικρή Έλενα που έγινε 5 χρονών τον Αύγουστο. Η «μικρή» Έλενα βέβαια, είναι πλέον η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, αφού τον περασμένο Ιουνιο ήρθε στον κόσμο και η αδελφή της, Χριστίνα, που έχει πλημμυρίσει την οικογένεια αγάπη.

55

Η διευθύντρια του mothersblog.gr διοργάνωσε ένα πάρτι στο οποίο έδωσαν το παρόν πολλοί φίλοι του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους, και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα, γεμάτο χρώματα, παιδικά γέλια και ευτυχισμένες φατσούλες. Η ευτυχισμένη μαμά μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους δικούς της φίλους (που βλέπετε παραπάνω), με το σχόλιο «Οι συμμαθητές της Έλενας... #foreveryoung #μένουμε_πάντα_παιδιά». Οπως μπορείτε να δείτε, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ελλη Κοκκίνου, η Ολγα Λαφαζάνη, η Χριστίνα Κόμπου και ο νονός της Ελενας, Μάνος Μαγιάτης.

Από τις 17.30 που ξεκινούσε το πάρτι, άρχισαν να συγκεντρώνονται οι καλεσμένοι της μικρής... Ποκαχόντας. Η Δέσποινα Καμπούρη, χθες το απόγευμα, ανάρτησε και μια φωτογραφία της «ινδιάνικης» τούρτας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αποσπώντας δεκάδες θετικά σχόλια και ευχές, από τους φίλους της στα social media.

δδ

Τις καλύτερες ευχές μας για μια ζωή γεμάτη υγεία και αγάπη, στέλνουμε και από δω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved