Γνωστός μπαμπάς κάνει μπάνιο τον νεογέννητο γιο του

Μόλις 8 ημέρες μετά τη γέννηση του μικρού, ο διάσημος και ευτυχισμένος μπαμπάς δημοσίευσε πριν μερικές ώρες φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που τον δείχνει να κάνει μπάνιο τον νεογέννητο γιο του.

Γνωστός μπαμπάς κάνει μπάνιο τον νεογέννητο γιο του

«Ο μικρός και γλυκούλης μου «φιλαράκος». 8 ημερών, τα χεράκια του είναι τόσο μικρά... όσο ο αντίχειράς μου, που δεν τον άφηνε όσο έκανε το πρώτο του κανονικό μπανάκι. Περνώντας στιγμές μαζί με την οικογένειά μου, πριν επιστρέψω στη δουλειά!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία, μαζεύοντας αρκετά like και σχόλια.

jamieoliver 1

Εκτός από τον γνωστό σεφ όμως, φωτογραφία δημοσίευσε και η σύζυγός του στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, με τη μικρή τους κόρη να κρατά στην αγκαλιά της, τον νεογέννητο αδερφό της.

Έχοντας περάσει από τον ώμο ένα μαλακό μαξιλάρι η Petal Blossom Rainbow, κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο αδερφό της και ποζάρει στη μαμά ανέμελα.

joolsoliver 1

Ο Jamie Oliver, ανυπομονούσε να γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς και ευχόταν το μωρό να είναι αγόρι. Τελικά, η επιθυμία του εκπληρώθηκε και στην οικογένεια το γνωστού σεφ εκτός από τις τρεις του κόρες έχει πλέον και δύο γιους.

joolsoliver 2

Ολόκληρη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη μαμά Jools, να δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες με τον νεογέννητο μικρούλη που το όνομά του ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved