Διάσημος μπαμπάς, ετοιμάζει την κούνια του δεύτερου παιδιού που περιμένει!

Πριν από περίπου δύο μήνες σας ανακοινώσαμε ότι το διάσημο ζευγάρι θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί του και μόλις χθες, η γνωστή μανούλα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία όπου δείχνει τον σύζυγό της να ετοιμάζει την κούνια του μωρού που περιμένουν.

Διάσημος μπαμπάς, ετοιμάζει την κούνια του δεύτερου παιδιού που περιμένει!

«Μετά από πολλές ώρες συναρμολόγησης, με μπουλόνια και βίδες ανακατεμένα και έχοντας αφήσει «κουτσή» την κούνια μας στην αρχή, καταφέραμε να την φτιάξουμε!», σχολίασε η χαρούμενη για δεύτερη φορά μανούλα, που σε λίγες μέρες, θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της!

iker

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά παγκοσμίως και ιστορία τους μοιάζει με παραμύθι!

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής και η όμορφη δημοσιογράφος γνωρίστηκαν το 2009. Ένα χρόνο αργότερο, το γλυκό φιλί τους στο Μουντιάλ αμέσως μετά τη νίκη της Ισπανίας, έκανε το γύρο του κόσμου και όλοι μιλούσαν για το όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι!

89789yuihuk

Ο Iker Casillas και η Sara Carbonero έχουν ήδη έναν γιο, τον μικρό Martin, που γεννήθηκε το 2014 και είναι ένας πραγματικός κούκλος. Όσο μεγαλώνει, μοιάζει στη μητέρα του όλο και περισσότερο.

DSRTGFDXGTHERS
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved