Η αδερφή της αποκάλυψε το φύλο του μωρού της διάσημης μέλλουσας μαμάς!

Τι και αν προσπαθεί η διάσημη μέλλουσα -για πρώτη φορά- μαμά να κρατά μια διακριτική στάση, όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, η αδερφή της, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο, το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η αδερφή της αποκάλυψε το φύλο του μωρού της διάσημης μέλλουσας μαμάς!

Έτσι, μιλώντας αποκλειστικά με το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly για την εγκυμοσύνη της μικρότερης αδερφής της, αποκάλυψε ότι η οικογένειά της θα αποκτήσει ακόμη ένα κοριτσάκι το καλοκαίρι του 2016.

paris and nicky inline a1779996 ea74 48f3 b4aa b446e6cdd11b

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το μωρό», είπε η Paris Hilton, που θα γίνει θεία, στο FIT’s Annual Gala στο ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα (09/5). «Θα είναι ένα αξιολάτρευτο μικρό κοριτσάκι και ανυπομονώ να το γνωρίσω!».

Η 32χρονη Nicky Hilton και ο σύζυγός της James Rothschild, προετοιμάζονται για να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. «Έχουν αρχίσει να επισκέπτονται όλα τα καταστήματα για να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο. Τώρα που γνωρίζουμε ότι είναι κορίτσι, θα μου είναι πιο εύκολο να του αγοράζω πράγματα. Λατρεύω όλα τα φορέματα που έχω αγοράσει ήδη για εκείνη. Είναι όλα υπέροχα φορέματα και μικρά πριγκιπικά ρούχα. Δεν μπορώ να περιμένω να τη δω να τα φοράει!», είπε η Paris, στη συνέντευξή της και συνέχισε.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και περιμένω να την γνωρίσω και να κάνω πράγματα που κάνουν όλες οι θείες. Δεν έχω υπάρξει ποτέ θεία έτσι θα είναι κάτι καινούριο για εμένα, μου αρέσουν τα μωρά και θέλω να τη δω!».

Όταν τη ρώτησαν για το εάν η Nicky έχει σκεφτεί τι όνομα θα δώσει στη μικρή της κόρη, η Paris αστειεύτηκε λέγοντας, «Το αγαπημένο μου όνομα είναι London, αλλά αυτό προορίζεται για το δικό μου μωρό. Για εκείνη, δεν γνωρίζω!».

Η Nicky έμαθε ότι θα αποκτήσει κορίτσι λίγες μέρες πριν το baby shower, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο L.A.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved