Ashton Kutcher: Η κόρη του μεγάλωσε πολύ και του μοιάζει! (εικόνες)

O Ashton Kutcher και η Mila Kunis, είναι ίσως από τους πιο υπερπροστατευτικούς διάσημους γονείς. Να σας θυμίσουμε, ότι όταν γεννήθηκε η μικρούλα Wyatt, οι ίδιοι κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό τη γέννησή της, ενώ είχαν δημοσιεύσει και φωτογραφίες quiz για το ποιο θα μπορούσε να είναι το μωρό τους.

Ashton Kutcher: Η κόρη του μεγάλωσε πολύ και του μοιάζει! (εικόνες)
Resizer.ashx

Οι φωτογράφοι, σπάνια καταφέρνουν να τους απαθανατίσουν σε μια φωτογραφία, και αυτός είναι και ο λόγος που η φωτογραφία της μικρούλας Wyatt τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου. Μετά από πάρα πολλούς μήνες καταφέραμε να δούμε το πρόσωπο της κόρης του διάσημου ζευγαριού και όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ όμορφη και γλυκιά.

ashton3

Στην αγκαλιά του μπαμπά της, κάνει βόλτα στους δρόμους του Los Angeles ενώ στο πλάι βρίσκεται η διάσημη μαμά της. Φορώντας ριγέ φορεματάκι και σανδαλάκια, η μικρή κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Όχι, άδικα καθώς είναι μια γλύκα!

ashton2

Πριν ένα μήνα ο ηθοποιός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και είχε πει για την κόρη του: «Είναι 17 μηνών, έχει πολλά μαλλιά και της αρέσει πολύ να χορεύει! Χορεύει όλη μέρα... αλλά προσπαθεί να αυτοκτονήσει κάθε λεπτό. Τον πρώτο χρόνο της ζωής τους προσπαθείς να τα κρατήσεις ζωντανά και, ακριβώς μετά, βασική σου δουλειά είναι να τα γλιτώσεις από το να αυτοκτονήσουν. Εκείνη προσπαθεί να αυτοκτονήσει σε καθημερινή βάση. Δεν αντιλαμβάνεται ότι ένας βράχος, για παράδειγμα, μπορεί να είναι επικίνδυνος. Απλά θα ανέβει και θα πηδήξει. Δεν ξέρει ακόμη... Περίμενες ότι θα είχαν έμφυτο το ένστικτο για φωτιές και ύψη, όμως... όχι»!

ashton
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved