Αυτό και αν είναι είδηση! Γνωστό ζευγάρι ηθοποιών περιμένει το πρώτο του παιδί!

Προσθέτοντας λίγη ακόμη αγάπη στην οικογένεια, το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο καθώς για πρώτη φορά θα γίνουν γονείς και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Αυτό και αν είναι είδηση! Γνωστό ζευγάρι ηθοποιών περιμένει το πρώτο του παιδί!

Η γνωστή ηθοποίος είναι έγκυος σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού Us Weekly! H 36χρονη σταρ και ο εξίσου ηθοποιός σύζυγός της συναντήθηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας το 2006 και τον Οκτώβριο του 2007 παντρεύτηκαν. «Υποδυόμασταν δύο αδέρφια αλλά ήταν πολύ sexy όλο αυτό. Ήμασταν αρκετά υπεύθυνοι, αλλά έτσι γνωριστήκαμε πρώτη φορά. Βρισκόμασταν καθημερινά μαζί επι τρεις μήνες εξαιτίας των γυρισμάτων και είχαμε το χρόνο να γνωριστούμε αρκετά καλά. Κάπως έτσι αρχίσαμε να βγαίνουμε!», είχε πει το 2015 σε συνέντευξή του ο 35χρονος ηθοποιός.

jayma mays adam campbell e2bfedf6 2a6c 4cc4 bee4 214967063ba3

Την Jayma Mays τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δασκάλας Emma Pillsbury στην επιτυχημένη σειρά Glee, ενώ συμμετείχε και στις σειρές, Ugly Betty, The League και How I Met Your Mother! Από την άλλη ο Adam Campbell είναι Βρετανός ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες, Date Movie and Epic Movie, ενώ έχει υποδυθεί τον Cal Vandeusen στις τροματικές μίνι σειρές «Harper's Island».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved