Ο Σάκης Ρουβάς μιλά πρώτη φορά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Κάτιας! (βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς μετά την αποκάλυψη της τέταρτης εγκυμοσύνης της Κάτιας Ζυγούλη, μιλά για πρώτη φορά στο Πρωινό ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει όλα του τα συναισθήματα αλλά και το πώς κατάφερε η Κάτια να κρατήσει 8 μήνες, μυστική την εγκυμοσύνη της.

Ο Σάκης Ρουβάς μιλά πρώτη φορά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Κάτιας! (βίντεο)

Και όμως, 8 μήνες η Κάτια και ο Σάκης κατάφεραν να κρατήσουν μυστικό το ότι θα γίνουν για τέταρτη φορά γονείς. Ο Σάκης, επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός, απαντώντας στην ευχή της Φαίης «Με το καλό«, ευχαριστώντας τη, με ένα πλατύ χαμόγελο ενώ το πρόσωπό του έλαμπε από ευτυχία! «Είμαι πολύ ευτυχισμένος! Αλλά και η Κάτια αν δεν αγαπούσε τα παιδιά με τον τρόπο που τα αγαπάει, και αν δεν τα φρόντιζε και αν δεν ήταν δίπλα τους, δεν θα το επιχειρούσαμε!»

c6435ed7f6902837107e85db32b42c4b L

Εκτός από τις δηλώσεις του για το πώς νιώθει που θα αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, αποκάλυψε και το τι έκανε η Κάτια όλους αυτούς τους μήνες, καταφέρνοντας να κρύψει την 8 μηνών κοιλίτσα της με επιτυχία! «Η Κάτια ήθελε να αποφύγει όλη αυτή τη διαδικασία του κυνηγητού με τους φωτογράφους. Δεν πήρε πολλά κιλά αλλά πήρε αυτά που πρέπει. Περιόρισε λίγο τις εμφανίσεις της, έβαζε λίγο πιο φαρδιά ρούχα και όλα μια χαρά!».

345Y74E5Y

Ο Σάκης μίλησε όμως και για το εάν πρόκειται να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά τους, αποκτώντας στο μέλλον ακόμη ένα παιδί. Δείτε τι απάντησε στο παρακάτω βίντεο!

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει 3 παιδιά και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Στις 2 Νοεμβρίου 2008, ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη του ζευγαριού, η Αναστασία, στις 15 Οκτωβρίου 2011 γεννήθηκε ο Αλέξανδρος ενώ στις 3 Ιανουαρίου 2013, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η Αριάδνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved