Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται. Δείτε την αντίδρασή της τη στιγμή της πρότασης γάμου! (βίντεο)

Τελικά θα το πάρει το κορίτσι. Ο Kevin Undergaro, ο επί 19 χρόνια σύντροφος της Ελληνίδας παρουσιάστριας, Μαρία Μενούνος, της έκανε πρόταση γάμου, ξαφνιάζοντάς τη ευχάριστα.

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται. Δείτε την αντίδρασή της τη στιγμή της πρότασης γάμου! (βίντεο)

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου δείχνει την αντίδρασή της, τη στιγμή που ακούει από το στόμα του συντρόφου της την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ίδια ούτε που περίμενε τι την περίμενε και για αυτό η αντίδρασή της είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ. (δείτε το βίντεο)

tyeruyruye56uwerty

Η Μαρία Μενούνος παραδέχεται ότι είναι ακόμα «σε κατάσταση σοκ», μετά την πρόταση γάμου του Undergaro. «Ήταν σχεδόν σαν να ήμουν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών», αστειεύτηκε στην πρωινή εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης μαζί με τον σύντροφό της. «Δεν είχα ιδέα. Νόμιζα ότι αστειευόταν», είπε και συνέχισε, «Στη συνέχεια βγήκε αυτό το κουτί, και αυτό το δαχτυλίδι.... Το σαγόνι μου έπεσε από τότε!».

4575yurtyur

Η Μενούνος παραδέχτηκε ότι είναι πολύ νωρίς για να αρχίσει να κάνει σχέδια για τον γάμο και εξήγησε ότι δεν θέλει να είναι κάτι μεγάλο και φαντασμαγορικό. «Θέλω να το κάνω στην Ελλάδα σε μια μικρή εκκλησία. Ωραία και όμορφα!», είπε η 37χρονη.

Ο Undergaro αστειεύτηκε λέγοντας πώς ήθελε να της κάνει την πρόταση γάμου πριν προλάβει η ίδια έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης.

tryerthdtryu

«Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Και επίσης αν περίμενα περισσότερο σίγουρα θα μου έκανε εκείνη την πρόταση. Είναι για το "Όχι, θα πάρω εγώ τον έλεγχο αυτής της σχέσης", και είναι πραγματικά υπέροχο! Ήθελα αυτό να το κάνω εγώ!», είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή ο Undergaro που ήταν καλεσμένος μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Η Μενούνος και ο Undergaro είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2008! Η ώρα η καλή θα ευχηθούμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved