Ιαβέρης: «Γίνεσαι αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του παιδιού σου!» (βίντεο σοκ)

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ο Αναστάσιος Μαρκουίζος ή γνωστός κατά κόσμον Ιαβέρης, μιλά για την επικίνδυνη οδήγηση και την αναισθησία κάποιων γονιών να μην μαθαίνουν στα παιδιά τους, τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας.

Ιαβέρης: «Γίνεσαι αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του παιδιού σου!» (βίντεο σοκ)

Όπως πολλάκις έχει αναφέρει μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 1.600 νεκρούς και 20.000 τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα ενώ κάθε ημέρα έχουμε πέντε νεκρούς, πέντε τετραπληγικούς, 10 παραπληγικούς, 60 τραυματίες, ενώ δεκάδες χιλιάδες ευρώ είναι το κόστος σε υλικές ζημιές.

«Είναι σαν να πέφτει κάθε μέρα σε μια κατοικημένη περιοχή, ένα μικρό αεροσκάφος της αεροπλοΐας με 20 επιβάτες με τα πιο πολλά τροχαία ατυχήματα να συμβαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με ταχύτητες κάτω από 45 χλμ την ώρα!».

Στο παρακάτω βίντεο όμως, ο Ιαβέρης αναφέρεται στην ανευθυνότητα των γονιών, προειδοποιώντας τους πώς αν δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας θα γίνουν μάρτυρες του θανάτου του παιδιού τους.

«Σε κάθε αυτοκίνητο βλέπεις, τον μπαμπά και τη μαμά με ή χωρίς ζώνη και το παιδί λυμένο. Αν δω δε, μπαμπά και μαμά δεμένους και το παιδί χύμα ανάμεσα, τότε μιλάμε για έναν εντελώς ασυνείδητο βλάκα γονιό! Γιατί φοράνε ζώνη μπροστά οι γονείς; Για να μην πληρώσουν πρόστιμο, για να μην ματώσει το πορτοφόλι όχι να μη ματώσει το παιδί που είναι πίσω, που είναι το πιο σημαντικό και το πιο πολύτιμο!».

Δείτε τον Ιαβέρη στο παρακάτω σοκαριστικό βίντεο. Σίγουρα κανένας γονιός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο για το παιδί του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved