Η Kate Middleton αποκάλυψε τι θα γίνει ο μικρός George όταν μεγαλώσει!

Μπορεί για όλους εμάς να είναι ο μελλοντικός διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας, για τους συμμαθητές του όμως είναι ένα απλό παιδί σαν όλα τα άλλα.

Η Kate Middleton αποκάλυψε τι θα γίνει ο μικρός George όταν μεγαλώσει!

Τι και αν είναι γαλαζοαίματος, ο George παρακολουθεί για 6η εβδομάδα μαθήματα στο Μοντεσσοριανό Νηπιαγωγείο Westacre Montessori School στο East Walton, αφήνοντας τον τίτλο του έξω από την τάξη μαζί το μπουφάν του που κρεμά κάθε μέρα στην σχολική κρεμάστρα.

Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, ο πρίγκιπας είναι γνωστός με το μικρό του όνομα «George», καθώς έτσι τον φωνάζουν οι συμμαθητές του και οι δασκάλες του. «Το όνομά του είναι γραμμένο στο μπουφάν του, στο σακίδιό του και οι δασκάλες του, το γράφουν κάθε φορά επάνω στις εργασίες που ολοκληρώνει», ανέφερε η Louise Livingston, η οποία είναι διευθύντρια του εκπαιδευτικού ινστιτούτου Maria Montessori, από όπου πολλές δασκάλες του πρίγκιπα φοίτησαν.

george2

Την Κυριακή (7/2) η πριγκίπισσα Kate, η οποία συνεχίζει την υπεράσπιση της για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των παιδιών, αποκάλυψε και το τι θα γίνει ο μικρός George όταν μεγαλώσει.

Όπως ανέφερε λοιπόν πως ένας από τους πιθανούς στόχους σταδιοδρομίας του μικρού είναι η στρατιωτική σχολή Ικάρων που φοίτησε και ο πατέρας του Πρίγκιπας William, δαμάζοντας μια μέρα τους αιθέρες όπως και εκείνος.

Διαβάστε επίσης: Ο πρίγκιπας Τζορτζ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved