Ο Τζόνι Ντεπ για τρίτη φορά μπαμπάς!

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο πασίγνωστος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς.

Ο Τζόνι Ντεπ για τρίτη φορά μπαμπάς!

Πρώτο την είδηση δημοσίευσε με (;) ερωτηματικό, το site In touch, όπου όπως αναφέρει η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Άμπερ Χερντ, διανύει τους πρώτους μήνες της κύησής της.

amber heard johnny depp pregnant

Για την 29χρονη ηθοποιό, αυτό θα είναι το πρώτο παιδί καθώς ο 52χρονος ηθοποιός έχει ήδη δύο παιδιά, την 16χρονη Λίλι Ρόουζ και τον 13χρονο Τζακ, από την πολυετή σχέση του με το μοντέλο-ηθοποιό Βανέσα Παραντί.

Πηγή από το οικογενειακό τους περιβάλλον, αποκάλυψε το μυστικό λέγοντας πώς το ζευγάρι δεν θέλει να επιβεβαιώσει τίποτε προτού περάσει το πρώτο τρίμηνο ασφαλείας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή αναφέρεται ότι η Άμπερ Χέρντ, πρόσφατα σε εκδήλωση έμεινε νηφάλια ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής», αποφεύγει να καπνίζει όταν βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του, πράγμα περίεργο καθώς ο Τζόνι Ντεπ είναι δεινός καπνιστής!

johnny depp amber heard

Όσο για το μωρό, αν τα δημοσιεύματα είναι αληθινά τότε σίγουρα ο Τζόνι Ντεπ, θα το θεωρεί «πεπρωμένο!». Άλλωστε αυτό είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους στο παρελθόν όταν είχε ερωτηθεί για το πώς νιώθει που είναι πατέρας: «Τα παιδιά μου έδωσαν έναν λόγο ύπαρξης, ένα δυνατό συναίσθημα να σταθώ στη ζωή, στη δουλειά, σε όλα... Δεν μπορείς να προγραμματίσεις το είδος της βαθιάς αγάπης που προέρχεται από και προς τα παιδιά. Η πατρότητα ήταν μία συνειδητή επιλογή. Ήταν μέρος μιας όμορφης περιόδου που βίωνα. Ήταν πεπρωμένο!».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 ενώ τον Φεβρουάριο του 2015 παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved