Τζένιφερ Λόπεζ: Δείτε τη να χορεύει μαζί με τα παιδιά της που έχουν μεγαλώσει πολύ (εικόνα)

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και εκρηκτικές σταρ στον κόσμο, πάνω από όλα όμως είναι μία πολύ γλυκιά μαμά!

Τζένιφερ Λόπεζ: Δείτε τη να χορεύει μαζί με τα παιδιά της που έχουν μεγαλώσει πολύ (εικόνα)

Η λατίνα τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί! Ο μικρός Μαξ και η Εμ είναι πλέον 7 1/2 ετών και μοιάζουν πολύ με τη μαμά τους. Μπορεί με τον Μαρκ Άντονι να ακολουθούν πια χωριστούς δρόμους, οι φωτογραφίες όμως που ανεβάζει κάθε τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram αποδεικνύουν ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της!

Πριν μερικές ώρες, η διάσημη σταρ ανέβασε δύο πολύ γλυκές φωτογραφίες που τη δείχνουν να χορεύει με τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής της. Τα παιδιά της. Στην πρώτη φωτογραφία όπου χορεύει με τον γιο της Μαξ, σχολίασε, «Εγώ και ο μικρός μου άνδρας!», ενώ στη φωτογραφία όπου τη δείχνει να χορεύει με την κόρη της Εμ γράφει, «Εγώ και η μικρή μου "εγώ"!».

 lopez
 llopez

Πρόκειται ίσως για τις πιο όμορφες και πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ποτέ η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved