Η Κιμ Καρντάσιαν γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ είναι επισήμως γονείς ενός υγιέστατου αγοριού.

Η Κιμ Καρντάσιαν γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η 25χρονη σταρ νωρίς το πρωί του Σαββάτου (5/12) γέννησε τον γιο της και ανακοίνωσε τα νέα μέσα από το δικό της site www.kimkardashianwest.com γράφοντας, «Ο Κάνιε και εγώ καλωσορίσαμε το αγοράκι μας!». Επίσης ανέβασε και ένα σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter «Είναι εδώ!», κάτω από μια φωτογραφία όπου την έδειχνε να κρατά το χέρι του συζύγου της και να είναι καθ' οδόν για το μαιευτήριο.

 kimdsli

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν μια φωτογραφία τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/12) όπου την έδειχνε να φωτογραφίζει την κοιλιά της, σχολιάζοντας «Είμαι έτοιμη εφόσον είσαι και εσύ!».

 kim

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της έχουν ακόμη μία κόρη, τη δίχρονη Νορθ, που περιμένει με ανυπομονησία να γνωρίσει τον μικρό της αδερφούλη.

Αν και η Κιμ, δυσκολεύτηκε αρκετά με την εγκυμοσύνη της, περιμένοντας να γυρίσει το μωρό το κεφάλι προς τα κάτω, αν και είπε δημόσια ότι η εγκυμοσύνη ήταν ό,τι χειρότερο της είχε συμβεί, σίγουρα ο μικρός γιος της θα την κάνει να ξεχάσει όλες τις άσχημες αναμνήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved