Ρέβη-Τότσικας: Η πρώτη φωτογραφία με το ένα μωράκι τους

Πριν μερικά λεπτά η γνωστή μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με ένα από τα διδυμάκια της και όπως μπορείτε να δείτε είναι μια πολύ γλυκιά εικόνα.

Ρέβη-Τότσικας: Η πρώτη φωτογραφία με το ένα μωράκι τους

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας πριν μερικές εβδομάδες έγιναν γονείς αποκτώντας δύο μωράκια. Ωστόσο οι δυσκολίες ήταν πολλές μιας και η γνωστή φωτογράφος γέννησε πρόωρα και χρειάστηκε τα μωρά να μπουν σε θερμοκοιτίδα.

12167872 972758526101429 1881526966 n

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς όπως μπορείτε να δείτε αγκαλιάζει το ένα από τα δύο του μωράκια. Για την εγκυμοσύνη και τη γέννηση των παιδιών τους είχε μιλήσει πριν μερικές μέρες στο περιοδικό Big Fish, αποκαλύπτοντας το πώς νιώθει ως πατέρας.

«Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Όταν βλέπω τα παιδιά μου σβήνει ο κόσμος! Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα. Και μετά προσπαθώ να κρατήσω μέσα μου το συναίσθημα αυτού που νιώθω κοιτώντας τα... Δεν ξέρω αν είναι το πιο έντονο από τα συναισθήματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι το πιο βαθύ. Θυμάμαι, επίσης, την πρώτη στιγμή που αντίκρισα τα παιδιά μου. Τα ποδαράκια τους... Τρελάθηκα... Συγκινήθηκα... Χάζευα...».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved