Η Κιμ Καρντάσιαν, ποζάρει γυμνή για να αποδείξει ότι είναι έγκυος! (εικόνα)

Η αλήθεια βρίσκεται στην εικόνα! Η Κιμ Καρντάσιαν χρειάστηκε να μείνει γυμνή σήμερα μπροστά στον καθρέφτη της και να φωτογραφηθεί, για να αποδείξει ότι είναι πραγματικά έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Κιμ Καρντάσιαν, ποζάρει γυμνή για να αποδείξει ότι είναι έγκυος! (εικόνα)

«Αρχικά λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη και άρα πρέπει να προσποιούμαι... Τώρα λένε ότι έχω μεγάλη κοιλιά και άρα πρέπει να προσποιούμαι», σχολίασε η 34χρονη τηλεπερσόνα ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ολόσωμη γυμνή της φωτογραφία.

-------------------------------------------------------------------------------------------φδσφσδφ

Η μητέρα της Νόρθ όμως, έγραψε λίγες ακόμη σκέψεις της για να συνοδεύσει τη φωτογραφία. «Κάποιες φορές φωτογραφίζομαι πριν φάω και δείχνω αδύνατη, ενώ κάποιες άλλες φωτογραφίζομαι αφότου έχω φάει και δείχνω πιο παχιά. Όλα είναι μέρος της διαδικασίας. Με ξέρετε αρκετά καλά και θα έπρεπε να γνωρίζετε πως αν είχα παρένθετη μητέρα, θα ήθελα να καταγράφω τη διαδικασία. Όλα τα σώματα είναι διαφορετικά, κάθε εγκυμοσύνη είναι πολύ διαφορετική και έχω μάθει να αγαπώ το σώμα μου σε κάθε στάδιο! Πρόκειται να παχύνω ακόμη περισσότερο και αυτό είναι πολύ όμορφο! Είμαι ευλογημένη επίσης που κατάφερα να μείνω έγκυος και πιο τυχερή που δεν έχω πάθει προεκλαμψία μέχρι στιγμής. Επίσης λένε ότι το σώμα είναι διαφορετικό όταν φέρνει στον κόσμο ένα αγόρι από ό, τι ένα κορίτσι. Είμαι ευγνώμων στο Θεό γι 'αυτό το θαύμα και δεν έχει σημασία ότι φήμες ή σχόλια ρίξετε στο δρόμο μου αυτή τη φορά, γιατί πραγματικά δεν με επηρεάζουν!».

Στη φωτογραφία η Κιμ, καλύπτει με το δεξί χέρι το στήθος της και με το άλλο κρατά το κινητό. Να σας θυμίσουμε ότι το 2013 είχε κριθεί πολύ άσχημα για τα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια που κυοφορούσε τη Νορθ, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται γυμνή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved