«Με τη θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα», τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη μετά τη γέννηση της κόρης της!

Χθες στις επτά το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη εισήχθη για τον τοκετό της στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ και στις 22.50 γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που την ήθελαν να κυοφορεί τόσους μήνες αγόρι.

«Με τη θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα», τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη μετά τη γέννηση της κόρης της!

Κοντά της ήταν σύντροφος και πατέρας της νεογέννητης κόρης, Ματέο Παντζόπουλος, ο αδερφός του, η μητέρα του αλλά και η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη! Μπαλόνια και λουλούδια έχουν κατακλύσει από χθες το βράδυ τον 7ο όροφο του νοσοκομείου ενώ πλήθος δημοσιογράφων και φωτογράφων περιμένουν τον μαιευτήρα-γυναικολόγο της, Γιώργο Σταματίου, ο οποίος είναι και πρόεδρος του ΔΣ του ΙΑΣΩ, να κάνει τις επίσημες δηλώσεις.

Η όμορφη παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό το δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Η ίδια ανέβασε τρία μηνύματα που αποτυπώνουν την απόλυτη ευτυχία που βιώνει.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι»

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------e 2

«Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα»

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------e 1

«Και να θυμάστε... Δώστε απλόχερα της αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι ότι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Εμείς από το Mothersblog θα ευχηθούμε στην Ελένη να είναι η μικρούλα καλότυχη και ευτυχισμένη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved