Τζέσικα Μπιλ: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε για πρώτη φορά ο Τζάστιν Τίμπερλεικ με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (εικόνες)

Η Τζέσικα Μπιλ και ο Τζάστιν Τίμπερλεικ σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και χθες, για πρώτη φορά, ο μελλοντικός μπαμπάς ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του.

Τζέσικα Μπιλ: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε για πρώτη φορά ο Τζάστιν Τίμπερλεικ με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (εικόνες)

Ο διάσημος τραγουδιστής χθες έγινε 34 χρονών και όπως φαίνεται είναι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια που είχε ποτέ! Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί τέλη Οκτώβρη και από τότε οι εμφανίσεις της μέλλουσας μαμάς είναι περιορισμένες.

Η κοιλιά της Τζέσικα Μπιλ έχει ήδη φουσκώσει αρκετά και το διαπιστώσαμε πριν λίγες εβδομάδες, όταν τη διάσημη μέλλουσα μαμά απαθανάτισαν οι παπαράτσι την ώρα που έκανε τη βόλτα της στη Δυτική Καλιφόρνια.

1jessica

Ο Τζάστιν Τίμπερλέικ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τις ευχές τους, ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία όπου φιλάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του. «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Αυτή τη χρονιά θα πάρω το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ! Ανυπομονώ!» σχολίασε ο διάσημος τραγουδιστής και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν ξέρουν ακόμα το φύλο του μωρού.

Αν και η φωτογραφία ανέβηκε πριν λίγες ώρες κάνει ήδη το γύρο του κόσμου!

1justin
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved