Δείτε ποια πρώην πρωταγωνίστρια του Beverly hills 90210, περιμένει το δεύτερο παιδί της!

Περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Φαίνεται πώς φέτος έχουμε να περιμένουμε πολλά γεννητούρια τόσο στο Χόλιγουντ όσο και την εγχώρια σόου μπιζ.

Δείτε ποια πρώην πρωταγωνίστρια του Beverly hills 90210, περιμένει το δεύτερο παιδί της!

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Beverly Hills και ο σύζυγός της έχουν ήδη μία τετράχρονη κόρη, τη Χάρπερ και μόλις χθες ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη από τον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού που διατηρεί στο instagram.

-90789

Δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία έγραψε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε το ότι περιμένουμε το δεύτερο παιδί μας. Η Χάρπερ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη που θα έχει αδερφάκι και συντροφιά στα παιχνίδια της».

-896

Η Τίφανι Τίσεν και ο σύζυγός της Μπράντι Σμιθ είπαν σε παλαιότερη συνέντευξή τους στο Us Weekly, ότι η μικρή Χάρπερ, ζητούσε επίμονα ένα αδερφάκι. «Δεν μπορεί να περιμένει στο να γίνει μια μικρή μαμά για να φροντίζει το αδερφάκι της». Το ζευγάρι που μετρά 10 χρόνια έγγαμου βίου, είναι ενθουσιασμένο και ανυπομονεί να μάθει το φύλο του μωρού του, που ακόμη δεν το γνωρίζει. Τουλάχιστον αυτό αφήνουν και οι δύο να εννοηθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved