Απίστευτη ιστορία: Μπήκε στην εμμηνόπαυση στα 20 και γέννησε στα 35!

Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία που έζησε η Άλισον Νόις. Η Αμερικανίδα, που μπήκε σε πρόωρη εμμηνόπαυση όταν ήταν μόλις 20 χρονών είχε βγάλει από το μυαλό της τη μητρότητα, μιας και οι γιατροί της είχαν πει τότε, ότι δεν θα επρόκειτο να κάνει ποτέ παιδί, τουλάχιστον με φυσιολογικό τρόπο.

Απίστευτη ιστορία: Μπήκε στην εμμηνόπαυση στα 20 και γέννησε στα 35!

Δεκαπέντε χρόνια μετά η 35χρονη Άλισον αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στομάχι. Μάλιστα όταν ψηλάφισε μόνη της το σημείο που πονούσε, διέκρινε ένα όγκο, κάτι που την έκανε να πιστέψει ότι έχει καρκίνο. Αμέσως έκλεισε ραντεβού με το γιατρό της για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ούτε για μία στιγμή δεν της πέρασε από το μυαλό ότι είναι έγκυος. Όπως δήλωσε η ίδια, νόμιζε ότι ονειρεύεται, όταν οι γιατροί, μετά από υπέρηχο που της έκαναν, της ανακοίνωσαν ότι ήταν 8 μηνών έγκυος. «Σοκαρίστηκα. Όταν μια γυναίκα άρχισε να μου μιλά για τις λεπτομέρειες της γέννας, νόμιζα ότι ονειρευόμουν», ανέφερε η ίδια.

070115144949 9492

Λίγες μέρες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που την ονόμασε Σοφί και η οποία σήμερα είναι 16 μηνών. «Η Σοφί, είναι ένα πραγματικό θαύμα. Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας, όταν οι γιατροί μας είπαν ότι όχι απλά ήμουν έγκυος, αλλά και ότι επρόκειτο να γεννήσω σύντομα».

Οι γιατροί ακόμη δεν μπορούν να κατανοήσουν πώς η 36χρονη πια Άλισον, κατάφερε να συλλάβει, ενώ τόσα χρόνια βρισκόταν σε εμμηνόπαυση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved