Ποιοι διάσημοι γονείς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι;

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της την Δευτέρα που μας πέρασε ανακοίνωσαν την γέννηση της μικρής τους κόρης, που γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου και ζύγιζε 2.900 γραμμάρια. Δεν είναι όμως, οι μόνοι που χαίρονται καθώς μαζί τους, το γιορτάζει και η διάσημη γιαγιά. Πρώτος ανακοίνωσε την γέννηση της μικρής στο Twitter ο μπαμπάς,« Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινα μπαμπάς. Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε ερωτευμένοι με την μικρή μας κόρη»! Μετά από 16 λεπτά ακολούθησε η ανακοίνωση της μαμάς « Τι σαββατοκύριακο και αυτό! Ο σύζυγός μου δεν κρατιόταν για να το ανακοινώσουμε. Ο μπαμπάς και η μαμά σε αγαπάνε πολύ Μάρλοου Μέη» και με 47 λεπτά διαφορά ήρθε και η ανακοίνωση της διάσημης γιαγιάς, « Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας την γέννηση της εγγονής μου»!

Ποιοι διάσημοι γονείς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι;

Η Εύα Αμούρι Μαρτίνο και ο σύζυγός της Κάιλ Μαρτίνο καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την Μάρλοου Μέη Μαρτίνο και η γιαγιά Σούζαν Σάραντον έχει πλέον και επίσημα τον τίτλο της «γιαγιάς». Αυτό που μας έκανε εντύπωση ωστόσο είναι ότι σε δήλωσή της είχε πει πως δεν θέλει να την φωνάζουν «γιαγιά»!
«Θέλω να με λέει «Χάνεϊ», δανείστηκα αυτό το όνομα από έναν φίλο μου από τον Νότο, που φώναζε την γιαγιά του έτσι»!

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε η 29χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, ανακοίνωσαν ότι περίμεναν μωράκι, αποκαλύπτοντας αργότερα το φύλο του μωρού τους με ένα γλυκό στιγμιότυπο από ίδια παπούτσια μαμάς και κόρης.

Η ευτυχισμένη μανούλα στο προσωπικό της blog δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε πει πως θα προσπαθήσει όσο μπορεί για να μην «κακομάθει» την κόρη της. Η «Χάνεϊ» Σούζαν Σάραντον όμως, δήλωσε πως θέλει να κάνει το αντίθετο. «Σκοπεύω να πάω εντελώς ενάντια σε όλα όσα θα θέλει η κόρη μου και θα την κακομάθω εντελώς» είπε αστειευόμενη στο περιοδικό People τον Μάρτιο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved