Γάμος-αστραπή: Ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι και να υιοθετήσει παιδί!

Οχτώ μήνες σχέσης είναι αρκετοί για να οδηγήσουν σε γάμο. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει το ζευγάρι, που ετοιμάζεται να παντρευτεί και είναι μαζί από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου.

Γάμος-αστραπή: Ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι και να υιοθετήσει παιδί!

Οι δύο ηθοποιοί σχεδιάζουν το γάμο τους για αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το περιοδικό UsWeekly. Συγκεκριμένα, θέλουν να παντρευτούν στη Νότια Αφρική, όπου θα βρίσκονται για τα γυρίσματα της ταινίας «The Last Face», την οποία σκηνοθετεί ο 53χρονος και πρωταγωνιστεί η 38χρονη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι μετά από το γάμο. Μπορεί η σχέση τους να μετρά μόλις οχτώ μήνες, αλλά οι δύο τους γνωρίζονται αρκετά, καθώς είναι φίλοι τα τελευταία 18 χρόνια. «Η Σαρλίζ ήθελε πάντα να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδί», λέει πηγή του UsWeekly. Η ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Τζάκσον, που είναι δύο ετών.

Αν τελικά ο γάμος πραγματοποιηθεί, θα είναι ο τρίτος για τον Σον Πεν, που στο παρελθόν είχε ντυθεί γαμπρός δίπλα στην Madonna αλλά και την Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον 23χρονο Ντίλαν και τον 20χρονο Χόπερ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved