Κώστας Αποστολάκης: «Δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για γονείς»

Ευτυχισμένος μπαμπάς μιας όμορφης κορούλας είναι ο Κώστας Αποστολάκης, την οποία έχει αποκτήσει με τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη.

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για γονείς»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την ιδιότητά του ως μπαμπάς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι είναι ρόλος να είσαι γονέας, ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις μέσα σου... Δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για γονείς αλλά μόνο αν γίνει μπορείς να δεις αν είσαι φτιαγμένος ή δεν είσαι».

Όχι βέβαια πως δεν του αρέσει που είναι μπαμπάς της μικρούλας του ή που έχει αποκτήσει οικογένεια μετά τον γάμο του με τη δημοσιογράφο καθώς ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή ΠΕΔΕΣ: «Είναι πάρα πολύ ωραίο πράγμα. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ και να κάνω παιδί αλλά τώρα που έχω ένα παιδί, είμαι ψωνισμένος με την πάρτη του. [...] Μετά τους έξι μήνες άρχισα να "την ακούω" άσχημα και στον ύπνο μου ακούω φρασούλες που λέει».

Επίσης, ο ίδιος είπε την άποψή του σχετικά με την αυτονομία ενός παιδιού: «Η ύπαρξη ενός ανθρώπου δεν ανήκει σε κανέναν. Είναι παιδί του κόσμου. Όποιος λέει "είναι δικό μου παιδί", φαντάσου πώς θα το μεγαλώσει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved