Διάσημοι που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50!

Μερικοί από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ, απέκτησαν παιδιά σε μεγάλη ηλικία. Από τον Άλεκ Μπάλντγουιν μέχρι τον Στιβ Μάρτιν, είναι πολλοί εκείνοι που έγιναν μπαμπάδες μετά τα πενήντα. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί...

Διάσημοι που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50!

Ο Άλεκ Μπάλντγουιν, που είναι πενήντα χρονών, παντρεύτηκε πρόσφατα την 29χρονη Χιλάρια και σε λίγες εβδομάδες περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αν και ο διάσημος ηθοποιός έχει ήδη μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο του με την εκρηκτική Κιμ Μπάσιντζερ.

Ο 58χρονος Μπρους Γουίλις και η 35χρονη δεύτερη σύζυγός του Έμα Χέμινγκ πέρυσι τον Απρίλιο απέκτησαν μία κόρη, την Μέιμπελ την οποία λατρεύουν. Για πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο Στιβ Μάρτιν και μάλιστα στα 67 του χρόνια. Ο διάσημος κωμικός απέκτησε ένα κοριτσάκι μαζί με την 41χρονη σύζυγό του Αν Στρίνγκφιλντ.

Ο 68χρονος Ροντ Στιούαρτ και η σύζυγός του Πένι Λάνκαστερ έχουν δύο γιους, τον 7χρονο Άλαστερ και τον δίχρονο Άλντεν.

Ο 66χρονος Έλτον Τζον έγινε μπαμπάς πριν από δύο χρόνια και πρόσφατα απέκτησε και τον δεύτερο γιο, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο 71χρονος Πολ Μακ Κάρτνεϊ και η πρώην σύζυγός του Χέδερ Μιλς είναι γονείς ενός δεκάχρονου κοριτσιού, της Μπεατρίς.

Ο Τζον Τραβόλτα ο οποίος είναι πλέον 59 ετών, απέκτησε το 2010 έναν ακόμη γιο με τη σύζυγό του Κέλι Πρέστον, μετά τον τραγικό θάνατο του 13χρονου, τότε, γιου τους.

Ο Κέβιν Κόστνερ, που έφτασε αισίως τα 58, είναι πατέρας ενός επτάχρονου και ενός τετράχρονου αγοριού αλλά και ενός κοριτσιού μόλις τριών χρόνων.

Τέλος, ο Μάικλ Ντάγκλας, που σήμερα είναι 68 ετών, έχει τον 13χρονο Ντίλαν και τη 10χρονη Κάρις από τον γάμο του με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved