Ένας μπαμπάς εξομολογείται: Ποτέ δεν είσαι πραγματικά «Έτοιμος» (pics)

Η πατρότητα είναι ένας ολόκληρος, άγνωστος και απαιτητικός κόσμος και για τους άντρες.

Ένας μπαμπάς εξομολογείται: Ποτέ δεν είσαι πραγματικά «Έτοιμος» (pics)

Όταν ένας άνδρας περιμένει να αποκτήσει παιδί, το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό του είναι πως πρέπει να στερηθεί μέρος της ελευθερίας του αλλά και τις ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβει στη νέα οικογένεια.

Ποσο προετοιμασμένος είναι στα αλήθεια για όλες τις αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή του, στην κοινή ζωή με τη γυναίκα του; Είναι ποτέ στ’ αλήθεια «Έτοιμος»;

Ένας μπαμπάς μοιράστηκε στο Instagram τη δική του άποψη:

«Μιλούσα στο τηλέφωνο με τον καλύτερο φίλο μου εχθές. Η γυναίκα του γεννάει αυτή την εβδομάδα. Ρώτησα αν είναι Έτοιμος». Μου απάντησε ότι είναι όσο έτοιμος μπορεί να είναι. Για να είμαι ειλικρινής ποτέ κανείς από εμάς δεν είναι «Έτοιμος».

Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωθα πως ήταν κάτι το σουρεαλιστικό. Η ζωή αλλάζει. Αλλάζουμε. Και αυτή είναι η ομορφιά. Αυτή η αλλαγή μας απελευθερώνει. Και μας δεσμεύει.

Δεσμευόμαστε στη στιγμή. Δεσμευόμαστε στην παρουσία. Αυτή είναι η στιγμή. Για να κερδίσετε τη σχέση με το παιδί σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας. Για να είστε εκεί. Για να είστε εκεί για τη μητέρα του παιδιού σας. Μας χρειάζονται.»

Δείτε στις φωτογραφίες τρυφερές στιγμές μπαμπάδων με τα παιδιά τους.

Πηγή φωτογραφιών: #fatherhood

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved