Η μοναδική στιγμή που ένας πατέρας βλέπει την κόρη του με νυφικό (pics)

Ο δεσμός που έχει μια κόρη με τον πατέρα της είναι μοναδικός!

 

Η μοναδική στιγμή που ένας πατέρας βλέπει την κόρη του με νυφικό (pics)

Αυτό το δεσμό απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό και η Holly Greene και δημοσίευσε τη φωτογραφία χωρίς κανέναν κείμενο απολύτως στο boredpanda.

Άλλωστε, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ευτυχία και τη συγκίνηση που νιώθει ένας πατέρας, όταν βλέπει την κόρη του ντυμένη νύφη και έτοιμη να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια.

Στη φωτογραφία κανείς από τους δύο δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Δάκρυα ευτυχίας, αγάπης και αφοσίωσης. Αγάπης που όμοιά της δεν υπάρχει. Για μια κόρη ο πατέρας της είναι ο πρώτος άνδρας στη ζωή της και εκείνος ο άνθρωπος που της κάνει όλα τα χατίρια.

Ο μπαμπάς είναι εκείνος που δεν φωνάζει σε μια οικογένεια, εκείνος που χαλάει το πρόγραμμα, εκείνος που κακομαθαίνει τα παιδιά, εκείνος που μαθαίνει στην κόρη του να είναι περισσότερο δυναμική και εκείνος που της δείχνει από την πρώτη στιγμή κιόλας ότι είναι μοναδική.

Συμφωνείτε;

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο boredpanda.com από μπαμπάδες που αντικρίζουν τις κόρες τους ως νύφες. Στιγμή; Μοναδική!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved