Μπαμπάς ξεγεννά τα δίδυμα παιδιά του - Φωτογραφίες που θα σας συγκλονίσουν

Τη στιγμή που ένας μπαμπάς καλωσορίζει το μωρό του στον κόσμο είναι πάντα μοναδική.

Μπαμπάς ξεγεννά τα δίδυμα παιδιά του - Φωτογραφίες που θα σας συγκλονίσουν

Αλλά ένας νέος μπαμπάς στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν μόνο παρόν στη γέννηση των διδύμων του, αλλά επίσης ήταν και εκείνος τα που τα ξεγέννησε.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες, ανήκουν στη βραβευμένη φωτογράφο Robin Baker. Τα δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών και μάλιστα το ένα γεννήθηκε με τον αμνιακό σάκο. Τα μωρά τοποθετήθηκαν αμέσως στην αγκαλιά της μαμάς τους από τον πιο σημαντικό άνδρα στη ζωή τους. Τον μπαμπά τους.

Όταν το ζευγάρι κάλεσε τη Robin στο σπίτι για να απαθανατίσει την ωραιότερη στιγμή στη ζωή τους, η ίδια προέβλεψε ότι ο τοκετός θα διαρκούσε αρκετή ώρα. Ωστόσο, μόλις η νεαρή μαμά μπήκε στην μπανιέρα, τα πράγματα κύλησαν ιδιαίτερα γρήγορα.

Μπαμπάς και μαμά, συνεργάστηκαν άψογα και έφεραν στον κόσμο τα μωρά τους, ενώ μιλούσαν με τον γιατρό τους από το τηλέφωνο.

Τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ήρθαν στον κόσμο με 30 λεπτά διαφορά. Οι φωτογραφίες που δείχνουν το ζευγάρι τόσο ήρεμο και τόσο συγκεντρωμένο καθώς υποδέχονται στον κόσμο τα μωρά τους, θα σας κόψουν την ανάσα. Με μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες θα ανακαλύψετε πόσο δεμένη οικογένεια είναι οι τέσσερίς τους.

Δείτε τις στην παρακάτω gallery

Διαβάστε περισσότερα:
Δεκατρείς εκπληκτικές φωτογραφίες νεογέννητων την ώρα του τοκετού (pics)

Πόση συγκίνηση: Μαμάδες κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα «μωρά του Ουρανίου τόξου» (pics)

Ομφάλιος λώρος: Η πηγή της ζωής του εμβρύου μέσα από φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved