Δεν υπάρχει ο τρόπος που εφηύρε μία κόρη για να πείσει το μπαμπά της να πάρουν μία γάτα

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ένας μπαμπάς, το έμαθε καλά από την ίδια την 13χρονη κόρη του.

Δεν υπάρχει ο τρόπος που εφηύρε μία κόρη για να πείσει το μπαμπά της να πάρουν μία γάτα

Όταν ο μπαμπάς τους αρνήθηκε στη μικρή της αδελφή να πάρουν μία γάτα, η Danielle επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα, για να τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Αν και μόλις 13 χρόνων, ο τρόπος για να το πετύχει, ήταν απίστευτος, θα έλεγε κανείς ακόμη και δαιμόνιος.

simeiomata

Γέμισε τους τοίχους του σπιτιού τους, με διάφορα σημειώματα, με τα οποία είχε ως μοναδικό στόχο, να δημιουργήσει ενοχές στο μπαμπά της. «Σκοτώνεις αθώες ζωές», έλεγε το ένα μήνυμα. «Θα επιτρέψεις να πεθάνει σε ένα κουτί στο δρόμο»;, έλεγε ένα άλλο. Είχε φτιάξει και προσωπικές τις ζωγραφιές με γατάκια να κλαίνε και να ρωτάνε το μπαμπά των κοριτσιών: «Γιατί μου το κάνεις αυτό»; Επίσης, είχε εκτυπώσει φωτογραφίες με εγκαταλελειμμένα γατάκια, τα οποία συνόδευε με αντίστοιχα σπαρακτικά μηνύματα.

mpampas me gata

Και ναι, η Danielle τα κατάφερε. Και ο μπαμπάς του, όχι μόνο πείστηκε να πάρουν μία γάτα, αλλά λίγες μέρος αργότερα, πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού, έχοντας το νέο τους κατοικίδιο, στην αγκαλιά του. ο πατέρας των κοριτσιών, μοιράστηκε τόσο την ιστορία, όσο και τα μηνύματα της κόρης του, με τους χρήστες του twitter και αμέσως έγινε viral. Και όλοι συμφώνησαν, με το πόσο έξυπνη είναι η 13χρονη κόρη του.

Διαβάστε επίσης

Μπαμπάς στο σπίτι: Η καθημερινότητα με τα παιδιά μέσα από δέκα φανταστικά σκίτσα

Αυτό το ζευγάρι δεν είχε νταντά να κρατήσει το παιδί, αλλά ο σύζυγος είχε μπόλικη φαντασία (vds)

Το γράμμα ενός μπαμπά που κάθε κόρη πρέπει να διαβάσει

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved