Πώς φαντάζεται ένας μπαμπάς την καθημερινότητα της γυναίκας του με τα παιδιά; Δείτε το βίντεο

Ένα παιδί σε μια οικογένεια αλλάζει τα πάντα. Ειδικά για τη γυναίκα που μένει στο σπίτι και αναλαμβάνει να φροντίσει το παιδί, το φορτίο είναι βαρύ.

Πώς φαντάζεται ένας μπαμπάς την καθημερινότητα της γυναίκας του με τα παιδιά; Δείτε το βίντεο

Και αυτό ισχύει για όλες τις μητέρες, ανεξαιρέτως, είτε εργάζονται και έχουν πάρει άδεια μητρότητας, είτε ασχολούνται εξ ολοκλήρου με την ανατροφή των παιδιών.
Η αλήθεια είναι ότι όσοι είναι έξω από το χορό, δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να είσαι στο σπίτι και να φροντίζεις το παιδί ( ή τα παιδιά). Ο, τι δεν έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο να τον αξιοποιήσεις όπως θέλεις αποκλειστικά για τον εαυτό σου, να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, να κάνεις γυμναστική ή να πιεις έναν καφέ με την ησυχία σου.

Ειδικά οι άντρες ( δεν θέλουμε να τους αδικούμε, αλλά όσοι δεν έχουν μείνει πάνω από 48ωρο με ένα μωρό στο σπίτι μόνοι τους, σίγουρα δεν είναι αντικειμενικοί), πιστεύουν ότι η μαμά γκρινιάζει μονίμως από συνήθεια και όχι γιατί δεν αντέχει.

Ο,τι μπορεί να βρει χρόνο μέσα στην ημέρα, ασχέτως αν τα παιδιά τρέχουν από πίσω της και δεν την αφήνουν σε ησυχία. Ο,τι μπορεί να απολαύσει μια βόλτα με τα παιδιά, χωρίς να τα κυνηγάει ή να κλαίνε για ένα εκατομμύριο άσχετους λόγους. Ο, τι μπορεί να εκμεταλλευτεί την ώρα που κοιμούνται για να διαβάσει ή να κάνει γυμναστική, θεωρώντας ότι κάποιος άλλος θα μαγειρέψει, θα καθαρίσει, θα βάλει πλυντήρια, θα σιδερώσει.

Το Bright Side μέσα από ένα βίντεο με σκίτσα παρουσιάζει πώς φαντάζεται ο σύζυγος ότι περνάει η γυναίκα του στην άδεια μητρότητας και ποια είναι η πραγματικότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved