8 διάσημοι μπαμπάδες μας συστήνουν τις κούκλες (μοντέλα) κόρες τους

Από τη μέρα που θα γεννηθούν, μέχρι τη μέρα που θα τα δουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως ανεξάρτητες γυναίκες, οι μπαμπάδες «λιώνουν» για τα «μικρά» τους κοριτσάκια.

8 διάσημοι μπαμπάδες μας συστήνουν τις κούκλες (μοντέλα) κόρες τους

Και βάζουμε τα «» γιατί ακόμη και όταν αυτά τα κορίτσια μεγαλώσουν και δημιουργήσουν το δικό τους σπίτι, αυτοί οι μπαμπάδες θα τα βλέπουν ακόμη ως τις μικρές τους πριγκίπισσες.

Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς διάσημους μπαμπάδες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς κ.λ.π, που έχουν κόρες. Αν και οι ίδιοι γνωρίζουν πως είναι δύσκολο να μεγαλώνεις κορίτσια, αυτοί οι άνδρες δεν θα άλλαζαν τις κούκλες κόρες τους με τίποτα.

Οι κόρες τους διαπρέπουν στην πασαρέλα χάρη στην ομορφιά τους και όχι στο όνομα του μπαμπά τους.

Sophia Richie-Lionel Richie

sofia richie


Η Sofia είναι 18 χρονών και κόρη του γνωστού μουσικού Lionel Richie. Άρχισε το modeling το 2014 και μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί σε δεκάδες editorials περιοδικών μόδας, όπως στο Elle, στο Vanity Fair Italia, στη Vogue China, στο Nylon, στο Lady Gunn, στο Unleash'd, στο ES, ενώ ήταν και το κεντρικό πρόσωπο στην κολεξιόν της Madonna, Material Girl το Φθινόπωρο του 2015.

Lily Rose Depp-Johny Depp

depp


H Lily Rose Melody Depp, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, είναι 17 ετών και κόρη του γνωστού ηθοποιού Johny Depp.
Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε το 2015, όταν η ίδια πόζαρε σε μια φωτογράφιση του Αυστραλέζικου περιοδικού «Oyster by Dana Boulos και Maggie Silverman. Τον Σεπτέμβριο του 2016 έγινε το κεντρικό μοντέλο για γνωστή μάρκα γυαλιών ηλίου και τον Δεκέμβριο 2016 ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη Vogue British.

Katherine Schwarzenegger-Arnold Schwarzenegger

arnold schwarzenegger katherine schwarzenegger


H Katherine Schwarzenegger είναι η κούκλα κόρη του γνωστού ηθοποιού Arnold Schwarzenegger. H 26χρονη άρχισε τα βήματά της στο modeling, τον Ιούλιο του 2016 μέσα από τη φωτογράφιση που έκανε ως το κεντρικό πρόσωπο του καταλόγου νυφικών Atelier Pronovias. (Από τον ίδιο οίκο αξίζει να γνωρίζετε ότι ξεκίνησε τόσο η Irina Shayk όσο και Doutzen Kroes!)

Destry Allyn Spielberg-Steven Spielberg

3A6B9C4000000578 0 image a 27 1479255803883


Η Allyn, η 20χρονη κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Steven Spielberg, ακολουθεί τα δικά της βήματα στο χώρο του Modeling και μάλιστα με επιτυχία. Αν και φέρει το βαρύ επίθετο του διάσημου πατέρα της, εκείνη κατάφερε μόνο με την ομορφιά της να υπογράψει τη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων το DT Model Management.

Sistine Stalone-Sylvester Stalone

stalone


Είναι 20 χρονών, έχει διάσημο μπαμπά και κάνει καριέρα στο modeling. Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι; Αντί να στηριχτεί στις πλάτες του μπαμπά της, η ίδια κατάφερε μόνη να γίνει Miss Golden Globes 2017 μαζί με τις αδερφές της, να υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG και να δώσει συνέντευξη στη Vogue. Επίσης έχει γίνει εξώφυλλο στα περιοδικά, Teen Vogue, Harper's Bazaar Kazakhstan, και Town & Country.

Rumer Willis-Bruce Willis

willis


H 28χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού Bruce Willis, μετά τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, και την απώλεια αρκετών κιλών, κατάφερε να αρχίσει μια νέα καριέρα ως μοντέλο.

Clara McGregor-Ewan McGregor

clara1 e1458847951266


H Clara, έχει ρίζες ελληνικές, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνογαλλιδα παραγωγός. Είναι 20 ετών και όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί στο πλάι του ηθοποιού μπαμπά της, όλοι αναρωτήθηκαν, «ποιο είναι αυτό το ωραίο κορίτσι στο πλάι του».

Dylan Penn-Sean Penn

penn


Η 24χρονη κόρη του Sean Penn, είναι ένα λαμπερό μοντέλο και η τελευταία της φωτογράφιση στη Voque Spain, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η καριέρα της Dylan ξεκίνησε όταν πόζαρε για το Exit magazine, το Officiel Hommes’ Japan και το Officiel Hommes’ Netherlands.

Είναι όλες τους κούκλες και σίγουρα οι μπαμπάδες τους πρέπει να νιώθουν περήφανοι για αυτές, που καταφέρνουν και στέκονται στα δικά τους πόδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved