Ο Πρίγκηπας William για την πατρότητα: «Έχω περάσει δύσκολα...»

Ο Πρίγκηπας William μπορεί να ανήκει στη βασιλική οικογένεια, αλλά όταν πρόκειται για την ιδιότητά του ως γονιού, παραδέχεται ότι ειναι ένας απλός μπαμπάς όπως όλοι.

Ο Πρίγκηπας William για την πατρότητα: «Έχω περάσει δύσκολα...»

Στη διάρκεια του ταξιδιού του στο Βιετνάμ την περασμένη βδομάδα, μίλησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Talk Vietnam, όπου ρωτήθηκε πως είναι να μεγαλώνει τα δύο παιδιά του, τον 3 ετών George, 3, και την 1 έτους Charlotte, μαζί με τη σύζυγό του Kate Middleton.

Οι 20 πιο όμορφες φωτογραφίες του Πρίγκηπα William με τον γιο του

«Υπάρχουν απίθανες καλές στιγμές και απίθανες κακές στιγμές» είπε για την πατρότητα. «Εχει υπάρξει μεγάλη αλλαγή αυτό για μένα, αλλά είμαι πολύ τυχερός που έχω τη στήριξη της Catherine, η οποία είναι μία εκπληκτική μητέρα και φανταστική σύζυγος. Αλλά έχουν έρθει δύσκολες στιγμές, έχω περάσει δύσκολα...» ομολόγησε και συνέχισε «Η αλλαγή από την εργένικη ζωή στον γάμο και στα παιδιά είναι τεράστια. Λατρεύω τα παιδιά μου και έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου και την οικογενειακή ζωή από αυτά. Ειναι φοβερό, το πόσα μαθήματα σου δίνουν σε ανύποπτες στιγμές».

When George Went in For a Bear Hug

«Η κόρη έχει τη δική της δυναμική, ακόμη μαθαίνω. Ο γιος μου είναι αταχτούλης, αλλά είναι γλυκό παιδί» είπε για τα δύο του παιδιά.

«Με τα παιδιά ανησυχώ για το μέλλον. Θέλω να μεγαλώσουν όμορφα, με ανησυχίες και προσδοκίες που δεν έχουν να κάνουν με τον υλικό κόσμο. Θέλω να είναι απλά παιδιά και να φέρονται στους άλλους όπως θα ήθελαν να τους φέρονται

Καλά αυτό δεν ξέρουμε αν γίνεται, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ειλικρινής η προσέγγισή του...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved