Αυτός ο απίθανος μπαμπάς έδωσε στους επιβάτες μιας πτήσης καραμέλες για έναν υπέροχο λόγο

H απίθανη χειρονομία ενός μπαμπά για το παιδί του...

Αυτός ο απίθανος μπαμπάς έδωσε στους επιβάτες μιας πτήσης καραμέλες για έναν υπέροχο λόγο

Διεκδικεί άνετα τον τίτλο του μπαμπά της χρονιάς, αυτός ο γλυκός μπαμπάς που έδωσε σε όλους τους επιβάτες μίας πτήσης καραμέλες, για να μπορεί το παιδί του να πάει σε όλους και να κάνει Trick or Treat, καθώς ταξίδευαν το βράδυ του Halloween!

Oταν ένα μικρό κοριτσάκι ανακάλυψε ότι θα πετούσε με την οικογένειά της από τη Βοστώνη στο Σαν Φρανσίσκο τη βραδυά του Halloween, στεναχωρήθηκε γιατί δε θα μπορούσε να ντυθεί και να χτυπήσει τις πόρτες των φίλων και γνωστών ρωτώντας τους αν θέλους να τους κάνει ένα κολπο ή να της δώσουν ένα κέρασμα (Trick or Treat). Οι γονείς της κατάλαβαν ότι κάτι έπρεπε να κάνουν. Και αφού δε γινόταν να χάσουν την πτήση, οι γονείς της απόφάσισαν να φέρουν το Halloween στην πτήση!

Σχεδον μία ώρα μετά την απογείωση, ο μπαμπάς της, που θέλει να μείνει ανώνυμος, μοίρασε κεράσματα σε όλους όσους κάθονταν στις μεσαίες θέσεις και στους διαδρόμους. Μαζί με τα καραμελάκια έδωσε και ένα σημείωμα που έλεγε:

«Η 3χρονη κόρη μου Molly ήταν πολύ στεναχωρημένη όταν της είπαμε ότι θα έχανε την αποψινή γιορτή. Για αυτό είπαμε να φέρουμε τη γιορτή εδώ. Αν θέλετε, όταν το μικρό μου κοριτσάκι έρθει στον διάδρομο, ρίξτε αυτό στο καλαθάκι της. Θα της φτιάξετε το Halloween! Αν δε θέλετε να συμμετέχετε δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ πολύ»

ΟΛ

Η Stephanie Kahan άκουσε τη συνομιλία και το κοριτσάκι που είχε ντυθεί ντόνατ να λέει πόσο χαρούμενη ήταν που θα μπορούσε να κάνει Trick or Treat. Τράβηξε φωτογραφίες και μοιράστηκε το γεγονός, τονίζοντας την απίστευτα γλυκιά χειρονομία του μπαμπά...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved