Πανευτυχής ο γνωστός τραγουδιστής. Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά (εικόνα)

Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και είναι και οι δυο τους πανευτυχείς. Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσίευσαν τα νέα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του Alexa σε λίγους μήνες θα έχουν ένα μωρό στην οικογένεια.

Πανευτυχής ο γνωστός τραγουδιστής. Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά (εικόνα)

«Έκτακτο νέο! Είναι επιβεβαιωμένο από το τεστ εγκυμοσύνης. Θα έρθει ένα νέο cool παιδί στην πόλη και όταν λέω cool εννοώ σαν τον μπαμπά του. Ένας μικρός είναι καθ οδόν! #ItsHappening #HolyWow #Imgoingtobeadaddy», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο 26χρονος τραγουδιστής.

GHBFHB

«ΈΓΚΥΟΣ. Είναι επιβεβαιωμένο από το #ClearblueConfirmed ότι ένα νέο μέλος θα έρθει στην οικογένειά μας! #ItsHappening,», έγραψε η σύζυγός του στον δικό της προσωπικό λογαριασμό.

FGHRTYURFTH

Ο Carlos PenaVega, που έγινε γνωστός μέσα από το νεανικό συγκρότημα Big Time Rush, και αγαπήθηκε πολύ από το νεαρό κοινό, παντρεύτηκε με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια, Alexa, της ταινίας Spy Kids, με τον Antonio Banderas, τον Ιανουάριο του 2014, σε μια μεγάλη τελετή στη Riviera Nayarit, στο Μεξικό, στο Grand Velas resort.

big time rush nick awards

Επέλεξαν να συνδυάσουν τα δύο τους επίθετα, Alexa Vega και Carlos Pena, και οι δύο άλλαξαν τα επίθετά τους, σε PenaVega.

GHFGHFGH
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved